Facebook Pixel Λέει "αντίο" σε Κάστρο
| 2011-08-03 20:20:00

Λέει "αντίο" σε Κάστρο

Λέει "αντίο" σε Κάστρο

Ο αποκλεισμός από την Οντένσε και τα χρήματα που δεν θα μπουν τελικά στα ταμεία του, λογικά θα αφήσουν τον Παναθηναϊκό και χωρίς τη μεταγραφή του Αντρέ Κάστρο.

Αλλωστε το κίνητρο για να προτιμήσει κάποιος την Ελλάδα από την ισπανική Πριμέρα Ντιβισιόν, ήταν η πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ ή κάποιο παχυλό συμβόλαιο. Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα από αυτά τα δύο. Κάπως έτσι λοιπόν ο Αντρέ Κάστρο στρέφεται προς τη Σπόρτινγκ Χιχόν.

Αυτό τουλάχιστον (σύμφωνα με Πορτογάλους δημοσιογράφους) υποστηρίζει το περιβάλλον του παίκτη, ο ο οποίος... πρεσάρεται επί καθημερινής βάσης από τον προπονητή του ισπανικού συλλόγου, Μανόλο Πρεθιάδο (έχουν εξαιρετική σχέση). Ο τελευταίος εκφράζεται με βεβαιότητα για την επιστροφή του Κάστρο στο «Μολινόν». Σε αυτό συμβάλει και η επίσης καθημερινή επαφή της κεφαλής της Σπόρτινγκ με τη διοίκηση της Πόρτο.

Συναινεί η Πόρτο
Μάλιστα η Πόρτο ζήτησε λίγο ακόμα χρόνο, ώστε να αποφασίσει τι θα κάνει με τον Κάστρο και από την Χιχόν απάντησαν πως θα περιμένουν όσο χρειαστεί. Το κερασάκι σε όλα αυτά είναι ότι στους Δράκους θεωρούν πως στον ισπανικό Βορρά ο παίκτης έκανε πολύ καλή σεζόν και πως εκεί τον βοηθούν να εξελιχτεί. Κατά συνέπεια και όπως πάει το πράγμα, θα προτιμούσαν και εκείνοι να τον δώσουν εκεί δανεικό παρά κάπου αλλού.

Ακόμα μπορεί ο ΠΑΟ
Φυσικά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Αρκεί κάποια στιγμή (σύντομα) να αποφασίσουν στον Παναθηναϊκό ότι πράγματι θέλουν τον παίκτη και να κινηθούν αποφασιστικά. Διότι τώρα μόνο έτσι δεν συμπεριφέρονται. Στην πραγματικότητα εάν πει η διοίκηση στον Ζεσουάλδο ότι έχει τα 400.000 ευρώ για τον ετήσιο μισθό του παίκτη, η Πόρτο θα του τον δώσει αβλεπί! Ελα όμως που φράγκα δεν υπάρχουν...

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags