Facebook Pixel Τι ισχύει για Πρίγιοβιτς και Νιουκάστλ - Sportdog.gr
| 2017-12-25 11:20:00

Αδιανόητο σενάριο για το κορυφαίο όνομα του ΠΑΟΚ - Φεύγει από την Τούμπα και πάει στη...

Sportdog Team
Αδιανόητο σενάριο για το κορυφαίο όνομα του ΠΑΟΚ - Φεύγει από την Τούμπα και πάει στη...

Τι άλλο θα διαβάσουμε Χριστουγεννιάτικα;

Εδώ και ένα μεγάλο διάστημα το όνομα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς βρίσκεται στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, ως υποψήφιος ακόμα και για αποχώρηση από τον Δικέφαλο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Σέρβος άσος ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να λύσει το επιθετικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ και, σε μεγάλο βαθμό, ειδικά στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος, το κατάφερε μια χαρά.

Με αποτέλεσμα να υπάρχουν ομάδες που έχουν στη λίστα τους την περίπτωσή του, αλλά να έχουν γραφτεί και διάφορα σενάρια που δεν έχουν ή δεν φαίνεται να έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Όπως για παράδειγμα το ρεπορτάζ που θέλει τη Νιουκάστλ να ασχολείται με το ενδεχόμενο απόκτησής του.

Ο λόγος που δεν έχει λογική βάση έστω ως υπόθεση εργασίας το θέμα με τον αγγλικό σύλλογο, δεν είναι οι ικανότητες του Πρίγιοβιτς. Αλλά το γεγονός ότι οι Καρακάξες έχουν καμμένη τη γούνα τους με τους επιθετικούς από τη Σερβία.

Γιατί πριν από λίγα χρόνια είχαν δώσει ένα κάρο λεφτά για να πάρουν από την Άντερλεχτ έναν φορ, που όντως έβγαζε μάτια, τον Μίτροβιτς και τις τελευταίες δύο σεζόν ψάχνουν τον τρόπο για να τον ξεφορτωθούν.

Είναι δυνατόν να θέλουν να αποκτήσουν την αλλαγή του στην Εθνική Σερβίας, προερχόμενο μάλιστα από ένα ανυπόλυπτο πρωτάθλημα όπως είναι το ελληνικό για τους Άγγλους; Με τον Πρίγιοβιτς, μάλιστα, να μην έχει θαμπώσει κανέναν με την απόδοσή του εδώ που τα λέμε...

Κερασάκι σε όλα αυτά, το ρεπορτάζ που θέλει τον ΠΑΟΚ να ζητάει 7 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του. Ε, κάπου λες ότι δεν γίνονται αυτά τα πράγματα... 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags