Facebook Pixel Sportdog.gr | Πιο ΑΕΚ πεθαίνεις – Συνέντευξη ηθοποιού που θα κερδίσει τους Ενωσίτες
| 2017-12-25 23:42:00

Πιο ΑΕΚ πεθαίνεις – Συνέντευξη ηθοποιού που θα κερδίσει τους Ενωσίτες

Sportdog Team
Πιο ΑΕΚ πεθαίνεις – Συνέντευξη ηθοποιού που θα κερδίσει τους Ενωσίτες

«Ολόκληρος πολιτισμός η ΑΕΚ», λέει.

Είναι γνωστό, ότι ο Γιάννης Αϊβάζης είναι ΑΕΚτζής. Σε συνέντευξή του μίλησε για τη μεγάλη του αγάπη, η οποία μονοπώλησε τις ερωτήσεις. Αναλυτικά το απόσπασμα της συνέντευξης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

– Τελικά ισχύει το «είναι διαφορετικό» ή αποτελεί κλασική υπερβολή των φιλάθλων της εκάστοτε ομάδας;

«Η ΑΕΚ είναι η ΑΕΚ… Ιδέα, ομάδα, ρίζες, Φιλαδέλφεια. Είναι σίγουρα διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ. Είναι ολόκληρος πολιτισμός. Η ιστορία της Ελλάδας, η Μικρά Ασία…».

– Τι σου έχει μείνει από τα ταξίδια που έχεις κάνει με την ΑΕΚ;

«Από τα ταξίδια που έχω κάνει είτε ως παίκτης του χάντμπολ είτε ως φίλος της ομάδας, αυτό που μου κάνει πάντα μεγάλη εντύπωση είναι η αγάπη των οπαδών της. Ο κόσμος ακολουθεί, έχει στηρίξει την ομάδα στα καλά και στα κακά. Είναι πραγματικά φανταστικό».

– Αν μπορούσες να ξεχωρίσεις μια καλή και μια κακή ανάμνηση;

«Μια κακή πλευρά που δεν θέλω να θυμάμαι καθόλου, είναι ο τελικός κυπέλλου χάντμπολ με τον ΠΑΟΚ και τα επεισόδια στη Λαμία. Οσον αφορά τις αξέχαστες, θετικές, αναμνήσεις, είναι πολλές… Εχω προλάβει πρωτάθλημα με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, έχω ζήσει ονειρικές στιγμές σε τελικούς κυπέλλου είτε κερδίσαμε, είτε χάσαμε όπως για παράδειγμα στο 4-4 με τον Ολυμπιακό. Εχω ζήσει τη βραδιά με τη Ρεάλ Μαδρίτης…».

– Είσαι από τους ανθρώπους που χάνει η ομάδα τους και δεν κοιμούνται το βράδυ;

«Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι ο φανατισμός δεν είναι σωστός. Οτι στενοχωριέσαι όταν χάνει η ομάδα σου είναι φυσιολογικό, αλλά το ξεπερνάς και κοιμάσαι το βράδυ… (Το ξανασκέφτεται και προσθέτει) Υπάρχουν στιγμές που δεν κοιμάσαι, ειδικά όταν έχεις αδικηθεί χρειάζεσαι 2-3 μέρες να το ξεπεράσεις, μέχρι την επόμενη γλυκιά επιτυχία!»

– Πως σε αντιμετωπίζει ο κόσμος όταν σε βλέπει στο γήπεδο;

«Οι ΑΕΚτζήδες, οι ομοϊδεάτες τρέφουν έντονα συναισθήματα, έτσι μου δείχνουν τουλάχιστον! Θεωρώ επίσης ότι είμαι από τους τυχερούς, γιατί λόγω της καλλιτεχνικής μου δραστηριότητας, ακόμα και οι αντίπαλοι δεν θα με βρίσουν ποτέ. Θα πουν το αστείο τους, αλλά δεν θα το τραβήξουν ποτέ. Εχει τύχει πολλές φορές να ακολουθήσω την ΑΕΚ σε εκτός έδρας αγώνα. Εχει τύχει και ως παίκτης, να πάμε στη Θεσσαλονίκη για ματς με τον ΠΑΟΚ. Μέσα στο παιχνίδι η συμπέριφορά του κόσμου ήταν αυτή που έπρεπε, δηλαδή του αντιπάλου, αλλά αμέσως μετά είχαμε φωτογραφίες, αυτόγραφα και όλα τα συναφή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags