Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ψήνεται» επιστροφή πρώην ερυθρόλευκου – Τον θέλει ο Δώνης
| 2017-12-26 18:48:00

«Ψήνεται» επιστροφή πρώην ερυθρόλευκου – Τον θέλει ο Δώνης

Sportdog Team
«Ψήνεται» επιστροφή πρώην ερυθρόλευκου – Τον θέλει ο Δώνης

Το όνομά του θα παίξει δυνατά τον Γενάρη.

Το όνομα του Τόμας ντε Βινσέντι θα παίξει έντονα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Αργεντινός επιτελικός μέσος είναι στον «πάγο» από την Σαμπάμπ Αλ Αχλί Ντουμπάι, η οποία δεν τον δήλωσε στον κατάλογο με τους ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής, λόγω του περιορισμένου αριθμού ξένων που δικαιούνται να έχουν στο ενεργητικό τους.

Όπως αναφέρεται στο reporter.com.cy, η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ενδεχομένως να διαφοροποιήσει το σκηνικό σχετικά με το μέλλον του Ντε Βινσέντι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Εφόσον δεν επανεγγραφεί θα ψάξει αλλού ποδοσφαιρική στέγη και ήδη υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι.

Η περίπτωση του Αργεντινού επιτελικού μέσου απασχόλησε αρκετά και το ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ με τον πρόεδρο των «γαλαζοκιτρίνων», Πρόδρομο Πετρίδη να δηλώνει δημόσια ότι υπάρχει σχεδόν καθημερινή επαφή με τον ποδοσφαιριστή. Οι ανάγκες ενίσχυσης του ΑΠΟΕΛ τον Ιανουάριο, με βάση και τις τοποθετήσεις του Γιώργου Δώνη, δεν περιλαμβάνουν την απόκτηση επιτελικού μέσου, επομένως το ενδεχόμενο επιστροφής του Ντε Βινσέντι στον «Αρχάγγελο» απομακρύνθηκε αρκετά.

Για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή ενδιαφέρονται τρεις ομάδες της Αυστραλίας. Οι Μέλμπουρν Σίτι, Μέλμπουρν Βίκτορι και Νιουκάσλ Τζες έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον πρώην παίκτη του ΑΠΟΕΛ όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αυστραλία.

Το δεδομένο είναι πως το σενάριο Τόμας ντε Βινσέντι θα έχει αρκετά επεισόδια στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags