Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρώην συμπαίκτης του Μασούντ εγγυάται για ΑΕΚ - «Βάζω χέρι στη φωτιά για τον χαρακτήρα του»
| 2017-12-27 00:05:00

Πρώην συμπαίκτης του Μασούντ εγγυάται για ΑΕΚ - «Βάζω χέρι στη φωτιά για τον χαρακτήρα του»

Sportdog Team
Πρώην συμπαίκτης του Μασούντ εγγυάται για ΑΕΚ - «Βάζω χέρι στη φωτιά για τον χαρακτήρα του»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν για τον Ιρανό.

Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έζησε για 1,5 χρόνο τον Μασούντ στον Πανιώνιο, επομένως η άποψη του έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Οικονόμου, ο οποίος μιλά στο aek365 για την αγωνιστική ποιότητα του Ιρανού, την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του, ενώ «καταρρίπτει» -κι αυτός όπως και ο δημοσιογράφος Ράφα Λεόν- την φήμη του «κακού παιδιού» που θέλησαν κάποιοι να «κολλήσουν» στον Ιρανό.

Ο Έλληνας αμυντικός, που αγωνίστηκε με μεγάλη σταθερότητα στη Νέα Σμύρνη και διατέλεσε εκ των αρχηγών του Πανιωνίου, κάνει λόγο για έναν άριστο επαγγελματία, τονίζει πως δεν μπορεί να αντιληφθεί τον λόγο που υπάρχει αυτή η φημολογία για τον Μασούντ και τον χαρακτηρίζει κορυφαίο δεκάρι στην Ελλάδα!

Όσο για τον χαρακτήρα του; «Βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Μιλάμε για ένα παιδί που έχει παίξει επί χρόνια στο κορυφαίο ισπανικό πρωτάθλημα, που είναι αρχηγός στην Εθνική της χώρας του (Ιράν). Που είναι άνθρωπος της κοινωνίας με άποψη και προσπαθεί να διεκδικήσει δικαιώματα για το κράτος του και τους συμπατριώτες του. Δεν είναι απλά ένας παίκτης».

Διαβάστε όσα είπε ο Βαγγέλης Οικονόμου:

Για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τον Μασούντ;

«Είναι ένας επαγγελματίας και εξαιρετικό παιδί. Ίσως όλος ο κόσμος έβλεπε ότι ήταν οξύθυμος με τους διαιτητές, διαμαρτυρόταν, αλλά παρασυρόταν από το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων πολλές φορές. Μέσα στα αποδυτήρια ήταν ένας άλλος Μασούντ. Δεν έχω γνωρίσει πιο σωστό επαγγελματία, δεν έχω να πω κάτι κακό γι’ αυτόν…».

Για το πως μπορεί να εξηγήσει όλον αυτόν τον θόρυβο που έχει αναπτυχθεί σχετικά με τον χαρακτήρα του Μασούντ;

«Δεν γνωρίζω και δεν το έχω συζητήσει και μαζί του. Εμένα αυτό το πρόσωπο που μου έβγαζε πάντα ήταν ενός επαγγελματία. Ενός ποδοσφαιριστή που βοηθούσε όλους τους συμπαίκτες του και ειδικά τους πιο νεαρούς, στους οποίους ήταν δίπλα, δίνοντας τους οδηγίες. Όσον αφορά το θέμα του χαρακτήρα και όσα ακούγονται, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Δεν θέλω να πω κακή κουβέντα για αυτούς που βγάζουν αυτά τα πράγματα. Εγώ βάζω το χέρι μου στη φωτιά και σας λέω πως ο Μασούντ είναι ένας άψογος χαρακτήρας. Το λέω με τόση βεβαιότητα. Μιλάμε για ένα παιδί που έχει παίξει επί χρόνια στο κορυφαίο ισπανικό πρωτάθλημα, που είναι αρχηγός στην Εθνική της χώρας του (Ιράν). Που είναι άνθρωπος της κοινωνίας με άποψη και προσπαθεί να διεκδικήσει δικαιώματα για το κράτος του και τους συμπατριώτες του. Δεν είναι απλά ένας παίκτης. Είναι κάτι παραπάνω, αλλά παράλληλα είναι και ένας συνεσταλμένος άνθρωπος».

Τα δυνατά του στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο;

«Εντάξει, ο Μασούντ έχει αποδείξει ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει. Είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, μπορεί να ξεκλειδώσει άμυνες με άνεση, λόγω του ότι έχει ποδοσφαιρικό μυαλό. Παρ’ ότι είναι δεκάρι θα τον δεις στον αγωνιστικό χώρο να τρέχει στα πλάγια, θα προσπαθήσει να μαρκάρει. Είναι πολυτέλεια αυτός ο παίκτης για κάθε ομάδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κατά την άποψη μου σε αυτή την θέση, ο Μασούντ είναι κορυφαίος στην χώρα μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags