Facebook Pixel Sportdog.gr | Σουπερλιγκάτος άσος αποθεώνει Καρίμ-Φορτούνη και το δίδυμο της ΑΕΚ
| 2017-12-26 19:39:00

Σουπερλιγκάτος άσος αποθεώνει Καρίμ-Φορτούνη και το δίδυμο της ΑΕΚ

Sportdog Team
Σουπερλιγκάτος άσος αποθεώνει Καρίμ-Φορτούνη και το δίδυμο της ΑΕΚ

Τι δήλωσε για τον αντίπαλο που ξεχωρίζει.

Ο Παναγιώτης Κόρμπος μιλάει στο novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου για την πορεία του πρώτου γύρου, τον αντίπαλο που ξεχώρισε, τον mvp της ομάδας του, αλλά και την κορυφαία στιγμή του πρώτου γύρου.

Για το πως κρίνει την πορεία του Πανιωνίου στον πρώτο γύρο: “Η πορεία μας στον πρώτο γύρο, ας μην κρυβόμαστε είχε σκαμπανεβάσματα. Παλέψαμε όσο μπορούσαμε για την Ευρώπη χωρίς να κάνουμε διακοπές, δεν τα καταφέραμε. Ξεκινήσαμε καλά τις πρώτες αγωνιστικές. Από εκεί και πέρα κάναμε μια κοιλιά, ανεξήγητα. Είχαμε και τα εσωτερικά θέματα που κατά κάποιο τρόπο λύθηκαν. Το τέλος του πρώτου γύρου κλείνει με ήττα. Μπορούσε να είναι πολύ καλύτερα, μπορούσε να είναι και πολύ χειρότερα. Δεν πρέπει να είμαστε αχάριστοι. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πούμε πως είμστε ευχαριστημένοι από την πορεία μας και στον δεύτερο γύρο πρέπει να καταλάβουμε πως παιχνίδι που περνάει δεν ξαναπερνάει”.

Για τον αντίπαλο που ξεχώρισε στον πρώτο γύρο και για ποιον λόγο: “Θα μιλήσω και λίγο φιλικά... Ο Καρίμ αν και δεν ξεκίνησε στα πλάνα του Ολυμπιακού, ήταν εκτός ομάδας από τον προηγούμενο προπονητή, βλέπουμε πως έχει μπει στην ομάδα και αυτή την περίοδο είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Και με λιγότερα παιχνίδια από τους άλλους. Δούλεψε πάρα πολύ, τον ξέρω και προσωπικά. Αυτός μαζί με τον Φορτούνη έχουν ξεχωρίσει από τον Ολυμπιακό. Το δίδυμο Λιβάια-Αραούχο από την ΑΕΚ και φυσικά ο Μάνταλος που είναι τραυματίας και γενικά πιστεύω η Εθνική ομάδα, άσχετα από το αν κατάφερε να προκριθεί ή όχι στο Μουντιάλ. Πιστεύω μας χάρισε πολύ όμορφες στιγμές”.

Για τον συμπαίκτη του που έχει κάνει τη διαφορά στον Πανιώνιο: “Δεν θα ήθελα να μιλήσω για κάποιον συγκεκριμένα. Αυτή η ομάδα έχει δείξει και στο παρελθόν πως δεν στηρίζεται σε κάποιο όνομα. Τον συμπαίκτη που θα ξεχωρίσω είναι η ομάδα”.

Για την ευχάριστη και δυσάρεστη έκπληξη του πρωταθλήματος: “Η ευχάριστη έκπληξη είναι ο Ατρόμητος. Δεν μπορώ να κάτι διαφορετικό. Η δυσάρεστη αν το πάμε με βάση τη βαθμολογία είναι ο Πλατανιάς. Τον αντιμετωπίσαμε πρόσφατα, αλλά δεν νομίζω ότι έπρεπε να είχε τόσους βαθμούς. Είναι λόγω ατυχίας. Βαθμολογικά και μόνο θα πω ότι είναι ο Πλατανιάς, χωρίς να είναι κακή ομάδα ή ότι έχει κακούς ποδοσφαιριστές”.

Για την κορυφαία στιγμή του πρώτου γύρου: “Κορυφαία στιγμή θα πω την συνέντευξη που κάναμε στο Περιστέρι, μαζί με τα άλλα “τομάρια”. Και με τον Σιώπη που ήταν δημοσιογράφος και με τους άλλους δύο πιστεύω πως δείξαμε ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο αυτό που φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. 90 λεπτά μπορεί να παλέψουμε, να είμαστε αντίπαλοι, αλλά και φίλοι. Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι ειδικά οι μικρότεροι που αρχίζουν τώρα το ποδόσφαιρο, το πρώτο που έχουν να κάνουν είναι να το ευχαριστιούνται. Είναι το σημαντικότερο πράγμα που μπορείς να δώσεις στον εαυτό σου. Αυτή είναι η σημαντικότερη στιγμή για μένα”. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags