Facebook Pixel Sportdog.gr | Εξελίξεις στον Ολυμπιακό – Μεγάλο όνομα «θυσιάζεται» για Σουπερλιγκάτο άσο;
| 2017-12-26 23:12:00

Εξελίξεις στον Ολυμπιακό – Μεγάλο όνομα «θυσιάζεται» για Σουπερλιγκάτο άσο;

Sportdog Team
Εξελίξεις στον Ολυμπιακό – Μεγάλο όνομα «θυσιάζεται» για Σουπερλιγκάτο άσο;

Τα μεταγραφικά των Πειραιωτών «τρέχουν» μέσα στις γιορτές!

Ο Ολυμπιακός θεωρείται δεδομένο ότι θα κοιτάξει να ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, μιας και το ξεσκαρτάρισμα, που ξεκίνησε με τις αποπομπές των Καπίνο, Ζντιέλαρ, Μίλιτς, Καρσελά και την επερχόμενη πώληση του Μπεν, αναμένεται να συνεχιστεί και να ανοίξει αρκετές θέσεις στο ρόστερ.

Μια από τις θέσεις που προβλέπεται ότι θα υπάρξει ενίσχυση είναι αυτή του αριστερού μπακ, προκειμένου να έρθει ένας παίκτης που θα πλαισιώσει τον Λεονάρντο Κούτρη.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως σας έχουμε ενημερώσει σε παλαιότερα ρεπορτάζ, οι Ερυθρόλευκοι έχουν στα υπ’ όψιν τους τον Εχσάν Χατζισαφί. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ιρανού αριστερού μπακ, αφού ο Πανιώνιος αναμένει επίσημη πρόταση από τους πρωταθλητές Ελλάδας, στην οποία το πιθανότερο είναι να απαντήσει θετικά.

Πάντως, τίποτα δεν είναι οριστικό στην όλη υπόθεση ακόμα επειδή οι Ερυθρόλευκοι κοιτάζουν κι άλλους παίκτες. Συνεπώς, δεν αποκλείεται να μην κάνουν ποτέ την πρόταση που περιμένει ο Πανιώνιος, εάν εντοπίσουν κάποια καλύτερη περίπτωση από αυτή του Χατζισαφί.

Όπως και να έχει, για να γίνει ο Ιρανός (ή οποιοσδήποτε άλλος παίκτης των Ερυθρολεύκων θα πρέπει πρώτα να αδειάσει μια θέση ξένου, αφού οι Πειραιώτες είναι… φουλ σε αυτόν τον τομέα με τους Εμενίκε, Ανσαριφάρντ, Σεμπά, Πάρντο και Σισέ.

Αυτός που θα «θυσιαστεί» όλα δείχνουν ότι θα είναι ο Εμάνουελ Εμενίκε. Ο Νιγηριανός δεν έχει μέλλον στον Ολυμπιακό και οι άνθρωποι της ομάδας αισιοδοξούν ότι θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν τις πρώτες ημέρες του νέου έτους, αδειάζοντας ταυτόχρονα και μια θέση ξένου στο ρόστερ των Ερυθρολεύκων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags