Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός έχει «τρελάνει» τον Λουτσέσκου - Τι σκέφτονται στον ΠΑΟΚ για τον… αντι-Πρίγιοβιτς!
| 2017-12-26 23:55:00

Αυτός έχει «τρελάνει» τον Λουτσέσκου - Τι σκέφτονται στον ΠΑΟΚ για τον… αντι-Πρίγιοβιτς!

Sportdog Team
Αυτός έχει «τρελάνει» τον Λουτσέσκου - Τι σκέφτονται στον ΠΑΟΚ για τον… αντι-Πρίγιοβιτς!

Τι παίζει με τον Σέρβο και τα μεταγραφικά δεδομένα του Δικέφαλου;

Καθώς η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει, ο ΠΑΟΚ ιεραρχεί τις ανάγκες που έχει στο ρόστερ του για την πιθανότητα ενίσχυσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του Δικεφάλου έκαναν σκέψεις να κινηθούν για την απόκτηση ενός σέντερ φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ωστόσο το τελευταίο διάστημα οι προθέσεις τους φημολογείται πως έχουν αλλάξει εξαιτίας της παρουσίας του Ευθύμη Κουλούρη.

Ο 21χρονος φορ πήρε την ευκαιρία του από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος τον έχρισε βασικό αντί του Πρίγιοβιτς, και τα πήγε καλά αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις στον Ρουμάνο τεχνικό.

Έτσι, η επικρατούσα τάση στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ πλέον φέρεται να είναι η στήριξη στο πρόσωπο του Κουλούρη, στον οποίο ο Λουτσέσκου δεν βλέπει μόνο το παρόν, αλλά και το μέλλον της ομάδας.

Συνεπώς, φαντάζει πολύ πιθανό ο Δικέφαλος να μην κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού, αλλά να αξιοποιήσει ως εσωτερική «μεταγραφή» τον νεαρό φορ, που δείχνει πολύ βελτιωμένος και προσφέρει λύσεις στο σκοράρισμα για την ομάδα του.

Όπως έχουν τα πράγματα, φαίνεται ότι ο μόνος τρόπος να κινηθεί όντως ο ΠΑΟΚ για παίκτη στην επιθετική γραμμή είναι να πωληθεί ο Πρίγιοβιτς. Για τον Σέρβο, ωστόσο, σας έχουμε επισημάνει και στο παρελθόν ότι ο Δικέφαλος δεν σκοπεύει να τον ξεπουλήσει.

Ο ΠΑΟΚ αξιώνει πάνω από 7.000.000 για τον υψηλόσωμο φορ, τη στιγμή που τέτοια πρόταση δεν φαίνεται να υπάρχει στον ορίζοντα τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags