Facebook Pixel Γράφουν γαι επιστροφή Γιαννιώτα στον Ολυμπιακό οι Ισπανοί
| 2017-12-26 23:21:00

Ετοιμάζεται επιστροφή-έκπληξη στον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Ετοιμάζεται επιστροφή-έκπληξη στον Ολυμπιακό!

Σενάρια από το εξωτερικό για κίνηση που δεν περιμέναμε...

 Ο Γιάννης Γιαννιώτας αγωνίζεται στην ισπανική Βαγιαδολίδ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, ωστόσο η παρουσία του δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες των ανθρώπων της ομάδας. Εξ’ ου και το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί μόλις μια φορά ως βασικός, ενώ το τελευταίο διάστημα ο χρόνος συμμετοχής του είναι ελάχιστος.

Μάλιστα, στην Ισπανία θεωρούν ότι η Βαγιαδολίδ δεν πρόκειται να κρατήσει τον Έλληνα εξτρέμ, αλλά αντίθετα θα επιδιώξει να σπάσει τον δανεισμό του, ώστε ο παίκτης να επιστρέψει στον Πειραιά από τον Ιανουάριο!

Σε περίπτωση που η πληροφορία αυτή επιβεβαιωθεί, ο Γιαννιώτας θα γυρίσει ακόμα μια φορά στους Ερυθρόλευκους και από εκεί και πέρα, είναι επιλογή της ομάδας τον αν θα τον διατηρήσει στο ρόστερ ή αν θα τον δώσει εκ νέου δανεικό σε άλλη ομάδα.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε από τώρα για τις προθέσεις του Τάκη Λεμονή, ωστόσο είναι αλήθεια –σύμφωνα πάντα με όσα γράφονται- ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να κινηθεί για έναν εξτρέμ με την ικανότητα να παίζει και στις δυο «πτέρυγες», με δεδομένο ότι ο Καρσελά φεύγει, ενώ για τον Σεμπά ερίζουν τα σενάρια που τον συνδέουν με την Κίνα.

Θα μπορούσε, λοιπόν, ο εκλεκτός να βρεθεί στο πρόσωπο του Γιαννιώτα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags