Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα δίνει... όλα η ΑΕΚ για Γιόχανσον - Αυτή είναι η επόμενη κίνηση
| 2017-12-27 17:09:00

Τα δίνει... όλα η ΑΕΚ για Γιόχανσον - Αυτή είναι η επόμενη κίνηση

Sportdog Team
Τα δίνει... όλα η ΑΕΚ για Γιόχανσον - Αυτή είναι η επόμενη κίνηση

Τι ετοιμάζεται στην Ένωση.

Η αλήθεια είναι, ότι το μεταγραφικό ρεπορτάζ κινείται αρκετά στην επικαιρότητα της ΑΕΚ καθημερινά. Με την έλευση του 2018 θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση για Μασούντ, ενώ εκκρεμούν οι υποθέσεις του κεντρικού μέσου και του εξτρέμ, με τα ονόματα των Μοράν και Λάζοβιτς να παίζουν δυνατά για αυτές τις θέσεις.

Στην ΑΕΚ όμως εκτός από τις προσθήκες κοιτάζουν και τις ανανεώσεις. Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και του Γιάκομπ Γιόχανσον, ο οποίος πρόσφατα σε δηλώσεις του υποστήριξε, ότι δεν έχει μιλήσει ξανά με τους ανθρώπους της Ένωσης για την επέκταση του συμβολαίου του, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε. Ο Δικέφαλος όμως είναι σε θέση να τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή του διεθνή Σουηδού μέσου. Και έχουν πλάνο για αυτό.

Όπως αναφέρουν πηγές στην ΑΕΚ έχουν δώσει χρόνο στην υπόθεση. Περιμένουν να μιλήσουν μαζί του όταν επιστρέψει Ελλάδα, μετά το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του. Τότε σύμφωνα με το aek65σκοπεύουν να καθίσουν εκ νέου μαζί του στο τραπέζι και να συζητήσουν πάλι την προοπτική ανανέωσης του συμβολαίου του για άλλα τρία χρόνια, με σημαντική αύξηση απολαβών. Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί αν και ο Σουηδός είναι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags