Facebook Pixel Ο Κουλιμπαλί είπε «όχι» στον ΑΠΟΕΛ γιατί θέλει καλύτερη ομάδα!
| 2017-12-27 19:10:00

Άσος του ΠΑΟ «καβάλησε το καλάμι» και… ονειρεύεται μεταγραφάρα – Σε ποιον είπε «όχι»!

Sportdog Team
Άσος του ΠΑΟ «καβάλησε το καλάμι» και… ονειρεύεται μεταγραφάρα – Σε ποιον είπε «όχι»!

Ψάχνεται για μεγάλο πρωτάθλημα ο παίκτης του Παναθηναϊκού.

Οι πωλήσεις παικτών τον Ιανουάριο είναι θέμα υψίστης σημασίας για τον Παναθηναϊκό προκειμένου να εισπράξει τα απαραίτητα έσοδα που ο σύλλογος έχει ανάγκη ώστε να βγάλει την τρέχουσα σεζόν και να καταστήσει τα οικονομικά του δεδομένα βιώσιμα για το μέλλον.

Πάντως, το γεγονός ότι οι Πράσινοι έχουν βγάλει παίκτες στο «σφυρί» δεν σημαίνει πως έχουν σκοπό να τους ξεπουλήσουν με… ψίχουλα, αλλά αντίθετα προσπαθούν να ικανοποιηθούν οικονομικά όσο το δυνατόν περισσότερο για να συναινέσουν σε πωλήσεις.

Αυτό αποδείχθηκε από τους χειρισμούς του Τριφυλλιού στην υπόθεση του Ουσμάν Κουλιμπαλί, για τον οποίο έγινε κρούση από τον ΑΠΟΕΛ, η οποία όμως απορρίφθηκε.

Βέβαια, για να ακριβολογούμε η κυπριακή ομάδα δεν προέβη σε επίσημη πρόταση για τον διεθνή δεξιό μπακ, αλλά ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό ότι προτίθεται να προσφέρει 200.000 ευρώ συν 50.000 με τη μορφή μπόνους για τον Κουλιμπαλί.

Η πρόταση δεν έγινε δεκτή από τους Πράσινους σε συνεννόηση και με την πλευρά του παίκτη, ο οποίος ήταν αρνητικός. Ο αμυντικός από το Μάλι θεωρεί ότι το κυπριακό πρωτάθλημα δεν καλύπτει τις φιλοδοξίες του, ειδικά από τη στιγμή που περιμένει ότι στο άμεσο μέλλον θα έχει άλλες καλύτερες προτάσεις στα χέρια του από Γαλλία, Αγγλία και Βέλγιο.

Παράλληλα, η προσφορά του ΑΠΟΕΛ δεν τον ικανοποίησε ούτε οικονομικά, αφού προέβλεπε συμβόλαιο με αποδοχές ελάχιστα μεγαλύτερες σε σχέση με όσα λαμβάνει στον Παναθηναϊκό, κάτι που δεν κάλυψε τις απαιτήσεις του παίκτη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags