Facebook Pixel Μίλαν - Ίντερ 1-0 (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2017-12-28 00:24:00

Τεράστια πρόκριση της Μίλαν επί της Ίντερ στην παράταση - Ο Κουτρόνε λύτρωσε τον Γκατούζο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τεράστια πρόκριση της Μίλαν επί της Ίντερ στην παράταση - Ο Κουτρόνε λύτρωσε τον Γκατούζο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με γκολ του 19χρονου φορ, οι Ροσονέρι θριάμβευσαν (1-0) στο ντέρμπι του Μιλάνου!

Τεράστια νίκη με 1-0 επί της Ίντερ στην παράταση πέτυχε η Μίλαν, η οποία προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, όπου θα αντιμετωπίσει την Λάτσιο. Η επικράτηση των Ροσονέρι αποτέλεσε και μια μεγάλη «απάντηση» του προπονητή τους, Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος πήρε την θριαμβευτική πρόκριση και… σίγησε τις φωνές που τον ήθελαν να απολύεται σε περίπτωση αποκλεισμού.

Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε… δάφνες ποιότητας καθ’ όλη τη διάρκειά του, με τις δυο ομάδες να διατηρούν χαμηλό τον ρυθμό και να δημιουργούν λίγες ευκαιρίες.

Στο 23’ η Ίντερ σκόραρε με τον Πέρισιτς μετά από κακή αντίδραση του πρώην γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης Αντόνιο Ντοναρούμα (ο αδερφός του, Αντόνιο, δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού). Αν και αρχικά μέτρησε, το γκολ εν τέλει ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ μετά από εξέταση του VAR.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ίντερ είχε μια τεράστια ευκαιρία στο 59’, με τον Ντοναρούμα να δηλώνει «παρών» κάνοντας φοβερή εξ’ επαφής απόκρουση σε κοντινό πλασέ του Ζοάο Μάριο. Από την πλευρά της, η Μίλαν είχε δυο εξίσου μεγάλες ευκαιρίες, με τον Μποναβεντούρα να αστοχεί σε κενή εστία στο 65’ και τον Σούσο να «σημαδεύει» το οριζόντιο δοκάρι με αριστερό σουτ στο 79’.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε χωρίς τέρματα και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Εκεί δεν άλλαξε κάτι στον ρυθμό, που παρέμεινε χαμηλός, με την διαφορά ότι η Μίλαν κατάφερε να πετύχει το γκολ που της έδωσε την πρόκριση. Στο 104’ ο Σούσο έκανε φανταστική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Ίντερ και η «χρυσή» αλλαγή του Γκατούζο, ο πιτσιρικάς Πάτρικ Κουτρόνε πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα με δυνατό δεξί σουτ!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μιλάν (Τζενάρο Γκατούζο): Αν. Ντοναρούμα, Αμπάτε (53' Καλάμπρια), Μπονούτσι, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Κεσί, Μπίλια, Λοκατέλι (73' Τσαλχάνογλου), Σούσο, Μποναβεντούρα, Κάλινιτς (76' Κουτρόνε)

Ίντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ζοάο Κανσέλο, Σκρίνιαρ, Ρανόκια, Ναγκατόμο, Βεσίνο, Γκαλιαρντίνι (75' Μπρόζοβιτς), Καντρέβα (101' Έντερ), Ζοάο Μάριο (67' Μπόρχα Βαλέρο), Πέρισιτς, Ικάρντι

 

 

Милан - Интер. Обзор матча. Кубок Италии. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags