Facebook Pixel Sportdog.gr | Φουλάρει για δύο μεταγραφές η ΑΕΚ! Υπογράφει ο Μασούντ - Πρόταση για την… ταλεντάρα της Σούπερ Λιγκ!
| 2017-12-28 00:35:00

Φουλάρει για δύο μεταγραφές η ΑΕΚ! Υπογράφει ο Μασούντ - Πρόταση για την… ταλεντάρα της Σούπερ Λιγκ!

Sportdog Team
Φουλάρει για δύο μεταγραφές η ΑΕΚ! Υπογράφει ο Μασούντ - Πρόταση για την… ταλεντάρα της Σούπερ Λιγκ!

Διπλό «μπαμ» από την Ελλάδα για την Ένωση!

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η μεταγραφή του Σοτζέι Μασούντ στην ΑΕΚ και την Πέμπτη αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση.

Ο Ιρανός, που έχει μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο, επιστρέφει στην Ελλάδα και εντός της ημέρας αναμένεται να έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της Ένωσης για τις τελικές επαφές, ώστε να κλείσει η μεταγραφή του στην Ένωση.

Ο Μασούντ αναμένεται να κλείσει στην ΑΕΚ με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Κρούση για Αλμπάνη!

Ακόμα μία περίπτωση για την ενίσχυση των άκρων της μεσοεπιθετικής της γραμμής εξετάζει η «Ένωση», καθώς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Απόλλωνα για τον Χρήστο Αλμπάνη.

Όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 η ΑΕΚ όχι μόνο έχει ξεχωρίσει τον 23χρονο μεσοεπιθετικό του Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά έχει ήδη πραγματοποιήσει κρούση προς τη διοίκηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Παρ’ όλα δεν πρόκειται για μια εύκολη υπόθεση, αφού ο Απόλλωνας δεν αντέχει να χάσει έναν πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή, όταν στον β’ γύρο θα δώσει τα… ρέστα του στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία και δεν φαίνεται «ζεστός» να πουλήσει.

Για αυτό το λόγο, οι απαιτήσεις που έχει μεταφέρει αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ είναι πολύ υψηλές, σε σημείο που η «Ενωση» είναι αμφίβολο αν είναι διατεθειμένη να τις ικανοποιήσει!

Οι Κιτρινόμαυροι πάντως δεν πρόκειται για να εγκαταλείψουν εύκολα την υπόθεσή του νεαρού άσου, καθώς ακόμα και αν δεν μπορέσουν να πάρουν τον Αλμπάνη τον Γενάρη, θα συζητήσουν με τον Απόλλωνα, ώστε να τον κλείσουν για το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags