Facebook Pixel «Οργιάζουν» οι φήμες στον Ολυμπιακό - Τι ισχύει με Πασαλίδη, Βέλλιο και Ζίβκοβιτς - Sportdog.gr
| 2017-12-28 12:25:00

Οργιάζουν οι φήμες στο Λιμάνι - Το παιδομάζωμα, ο Έλληνας φορ και ο «καπαρωμένος» του ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Οργιάζουν οι φήμες στο Λιμάνι - Το παιδομάζωμα, ο Έλληνας φορ και ο «καπαρωμένος» του ΠΑΟΚ

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια στον Πειραιά, τι ισχύει και τι όχι.

Όσο πλησιάζουμε προς τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, τόσο φουντώνει η ονοματολία στον Ολυμπιακό, καθώς στο Λιμάνι έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε αρκετές κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ, ενόψει του δεύτερου γύρου και της τελικής προσπάθειας για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι Ερυθρόλευκοι αναζητούν διάφορες λύσεις στην αγορά και μία από τις προσθήκες που προετοιμάζουν αφορά το κέντρο της άμυνας. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι Γιάγκος Βούκοβιτς και Αλμπέρτο Μποτία θεωρούνται «φευγάτοι», οπότε στο Λιμάνι έχει κριθεί επιτακτική η απόκτηση ενός στόπερ, μιας και στο ρόστερ υπάρχουν μόνο οι Παπ Αμπού Σισέ, Δημήτρης Νικολάου και Μπιορν Ένγκελς.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός πως στον Ολυμπιακό λέγεται ότι κινούνται ενόψει καλοκαιριού για την απόκτηση του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη του Αστέρα Τρίπολης, ενός ταλαντούχου αμυντικού που έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, ενώ φαίνεται πως στα «ερυθρόλευκα δίχτυα» έχει πέσει και ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος του ΠΑΣ Γιάννινα.

Όσον αφορά την απόκτηση σέντερ φορ, οι Πειραιώτες θέλουν πρώτα να «ξεφορτωθούν» τον Εμάνουελ Εμενίκε και μετά να κάνουν την κίνησή τους. Στο προσκήνιο ήρθε ξανά το όνομα του Απόστολου Βέλλιου, ωστόσο, όπως έχουμε αναφέρει ξανά, ο Έλληνας άσος δε θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα, ενώ και οι πρωταθλητές δεν ψάχνουν στην αγορά παίκτη με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Βέβαια, κανείς δε θα μπορούσε να αποκλείσει το ενδεχόμενο να γίνει το deal από τη στιγμή που ο Απόστολος Βέλλιος είναι παραγκωνισμένος στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ ανήκει σε ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Από την άλλη, στο Λιμάνι δε σκοπεύουν να κινηθούν άμεσα για τερματοφύλακα, καθώς μέχρι το τέλος της σεζόν φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να δώσουν τη θέση του δεύτερου γκολκίπερ, πίσω από τον Σίλβιο Προτό, στον νεαρό Λευτέρη Χουτεσιώτη. Επομένως, τα νέα σενάρια για τους Ανδρέα Γιαννιώτη (πάει για το καλοκαίρι) και του Ζίβκο Ζίβκοβιτς («καπαρωμένος» από τον ΠΑΟΚ) δεν έχουν βάση με τα υπάρχοντα δεδομένα.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags