Facebook Pixel Πέρασε η απόφαση του Λυμπερόπουλου για το συμβόλαιο του Μασούντ!
| 2017-12-28 18:00:00

Χοντρό παρασκήνιο στην υπογραφή Μασούντ! Ο Λύμπε «έφαγε» Χιμένεθ, ποιον άκουσε ο Τίγρης!

Sportdog Team
Χοντρό παρασκήνιο στην υπογραφή Μασούντ! Ο Λύμπε «έφαγε» Χιμένεθ, ποιον άκουσε ο Τίγρης!

Τι συνέβη με τον Ιρανό άσο της ΑΕΚ.

Με την φανέλα της ΑΕΚ θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά ο Σοτζέι Μασούντ, ο οποίος το μεσημέρι της Πέμπτης υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Κιτρινόμαυρους, το οποίο και θα έχει διάρκεια για έξι μήνες, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Η διάρκεια του συμβολαίου του είναι μία σημαντική λεπτομέρεια που δείχνει τις «ισορροπίες» που υπάρχουν εντός της ΑΕΚ, καθώς το Sportdog.gr σας είχε ενημερώσει προ ημερών για την διαφωνία που υπήρχε ανάμεσα στον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον Μανόλο Χιμένεθ για την συμφωνία με τον Μασούντ.

Ο Ισπανός κόουτς, μετά από συνάντηση που είχε με τον ποδοσφαιριστή, είχε ζητήσει να του δώσουν κλειστό συμβόλαιο για 1.5 έτος, ενώ ο «Λύμπε» έχοντας αρκετές αμφιβολίες για τον χαρακτήρα του, επέμενε στην συμφωνία για έξι μήνες με οψιόν ανανέωσης.

Από την κατάληξη λοιπόν της υπόθεσης, φαίνεται πως άτυπος νικητής στην «κόντρα» των δύο ανδρών βγήκε ο Λυμπερόπουλος, καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να ακολουθήσουν την δική του γραμμή και να δώσουν συμβόλαιο για 6 μήνες + 1 χρόνο στον Μασούντ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags