Facebook Pixel Sportdog.gr | Σενάρια για Ολυμπιακό και πρώην παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-12-28 20:27:00

Σενάρια για Ολυμπιακό και πρώην παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σενάρια για Ολυμπιακό και πρώην παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνδέουν τους Πειραιώτες με πρώην «αστεράκι» των Παριζιάνων!

Ο Ολυμπιακός δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτηση εξτρέμ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και δημοσίευμα από τη Γαλλία, συγκεκριμένα του «footmercato.net», τον τοποθετεί ανάμεσα στις ομάδες που παρακολουθούν τον Ερβίν Ονζεντά.

Πρόκειται για 22χρονο εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Ωστόσο, έχει παράλληλα την δυνατότητα να παίξει επίσης στα δεξιά, αλλά και στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ονζεντά αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Παρί Σεν Ζερμέν, με την πρώτη ομάδα της οποίας κατέγραψε 16 συμμετοχές και 3 γκολ. Έπαιξε δανεικός στην Μπαστιά (19 συμ.) και πωλήθηκε στην ολλανδική Τσβόλε τον περασμένο Γενάρη έναντι 300.000.000, όμως δεν προσέφερε τα αναμενόμενα. Το συμβόλαιό του με τους Ολλανδούς τερματίστηκε το περασμένο καλοκαίρι και έκτοτε είναι ελεύθερος και αναζητά ομάδα.

Ο Ονζεντά έχει παρουσίες σε όλες τις μικρές εθνικές της Γαλλίας, ενώ ανήκει στο ίδιο γραφείο μάνατζερ με τον Γιανίς Σαλιμπούρ της Γκινγκάμπ, που επίσης έχει προταθεί στον Ολυμπιακό. Παράλληλα, στο προαναφερθέν ρεπορτάζ γίνεται επίσης λόγος για ενδιαφέρον ομάδων από Βέλγιο, Ρωσία και Κύπρο προς το πρόσωπό του.

Δείτε τον σε δράση:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags