Facebook Pixel Sportdog.gr | Άλλα ξέρει η Πλατεία και άλλα η Ισπανία για Μασούντ - «Πολύτιμος και επαγγελματίας»
| 2017-12-28 22:38:00

Άλλα ξέρει η Πλατεία και άλλα η Ισπανία για Μασούντ - «Πολύτιμος και επαγγελματίας»

Sportdog Team
Άλλα ξέρει η Πλατεία και άλλα η Ισπανία για Μασούντ - «Πολύτιμος και επαγγελματίας»

Ο προπονητής του Ιρανού στην Οσασούνα απαντά στις φήμες.

Πολύ μελάνι έχει χυθεί τις τελευταίες ημέρες για τον χαρακτήρα του Σοτζέι Μασούντ, ο οποίος ανακοινώθηκε την Πέμπτη (28-12-17) από την ΑΕΚ. Από τον Πανιώνιο αποχώρησε καθότι δημιουργούσε πρόβλημα στην ομάδα, όπως διαρρέεται από τη Νέα Σμύρνη. Στην Ισπανία όμως έχουν άλλη γνώμη για τον Ιρανό.

«Είναι ένας γρήγορος ποδοσφαιριστής με πολύ δυνατό στοιχείο την τεχνική του. Παράλληλα είχε πολύ καλή εικόνα, αντίληψη του παιχνιδιού και σωστή προσαρμογή στην ομάδα. Για εμάς ήταν πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής και πολύτιμος εκείνη την περίοδο στην Οσασούνα για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλαμε στο πρωτάθλημα», δήλωσε αρχικά στο aek365 Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο, προπονητής της Οσασούνα την περίοδο που έπαιζε εκεί ο Μασούντ και πρόσθεσε για τον χαρακτήρ του:

«Ο Μασούντ είναι ένας πολύ καλός παίκτης αλλά και ένας άριστος επαγγελματίας και χαρακτήρας ως προσωπικότητα. Πάντα έκανε τη δουλειά του. Στο διάστημα που ήταν μαζί μου ήταν πολύ σημαντικός. Είχε άριστες σχέσεις με τους συμπαίκτες του, με τους προπονητές, με όλη την ομάδα. Δεν είχε δημιουργήσει κανένα πρόβλημα, κανένα. Όταν έφευγε με την Εθνική του ήταν πίσω στην ώρα του. Μιλάμε για έναν πάρα πολύ σοβαρό και καλό επαγγελματία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags