Facebook Pixel Επιβεβαίωση sportdog.gr για το... «μπαμ» της ΑΕΚ με Ερνάνι - Sportdog.gr
| 2017-12-29 12:25:00

Επιβεβαίωση sportdog.gr για το «μπαμ» της ΑΕΚ - Τόσα λεφτά ούτε για τον Αραούχο!

Sportdog Team
Επιβεβαίωση sportdog.gr για το «μπαμ» της ΑΕΚ - Τόσα λεφτά ούτε για τον Αραούχο!

Μεγάλος στόχος ήταν και πάει... 

Μπορεί να είχε σιγήσει η υπόθεση τις προηγούμενες ημέρες, πριν τα Χριστούγεννα, στη συνέχεια όμως το ενδιαφέρον αναζωπυρώθηκε με την... κατάληξη που πληροφορηθήκαμε την Πέμπτη. Αναφερόμαστε στην περίπτωση του Ερνάνι, την οποία η ΑΕΚ δούλευε τον τελευταίο καιρό.

Όπως έγινε γνωστό, η Πόρτο δεν ήταν θετική στην παραχώρηση του αριστερού εξτρέμ με τη μορφή δανεισμού. Οι «δράκοι» ήθελαν να πουλήσουν τον ποδοσφαιριστή, το θέμα όμως είναι ότι η τιμή φάνηκε υπερβολική στους ανθρώπους της Ένωσης. Εφτά εκατομμύρια, άλλωστε, δεν έδωσαν για τον Αραούχο, θα έδιναν για τον Ερνάνι;

Έτσι η ΑΕΚ άφησε την υπόθεση. Από την πρώτη στιγμή πάντως το sportdog.gr σας είχε ενημερώσει για τη δυσκολία της συγκεκριμένης ιστορίας. Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε.

Το πρόβλημα για την Ένωση στην προκείμενη περίπτωση είναι ότι δίνει τροφή για σχόλια, όσον αφορά τον σχεδιασμό της. Η ΑΕΚ προσπαθεί να ελαττώσει το κόστος σε κάθε της κίνηση, μία νοοτροπία που δεν σχολιάζεται με τον καλύτερο τρόπο, αν και η τελευταία μεταγραφή του Μασούντ προκάλεσε κυρίως θετικά σχόλια.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags