Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερό «κράξιμο» Μουρίνιο σε Σίτι και Γκουαρντιόλα για τις μεταγραφές!
| 2017-12-30 15:53:00

Φοβερό «κράξιμο» Μουρίνιο σε Σίτι και Γκουαρντιόλα για τις μεταγραφές!

Sportdog Team
Φοβερό «κράξιμο» Μουρίνιο σε Σίτι και Γκουαρντιόλα για τις μεταγραφές!

Δεν σταματάει η κόντρα...

Για τις οικονομικές δυνατότητες της Μάντσεστερ Σίτι και για το γεγονός πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα παίρνει όποιον παίκτη θέλει στους Πολίτες, διαμαρτυρήθηκε ξανά ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο.

"Εάν, το επόμενο καλοκαίρι, υπογράψουμε έναν μέσο, θα είναι για να αντικαταστήσουμε τον Μάικλ Κάρικ και ο Μάικλ είναι ένα φαινόμενο, που φέτος δεν μπορούσε να μας προσφέρει κάτι. Βρίσκεται στο τέλος της καριέρας του, οπότε εάν το επόμενο καλοκαίρι αγοράσουμε έναν μέσο, δεν θα είναι για να βελτιώσουμε το ρόστερ μας, αλλά για να αντικαταστήσουμε τον Μάικλ Κάρικ. Οπότε, για να βελτιώσουμε το ρόστερ μας στη μεσαία γραμμή, πρέπει να αγοράσουμε δύο".

"Έχω την υποστήριξη του συλλόγου και το πρώτο δείγμα ήταν ένα τριετές συμβόλαιο που όλοι γνωρίζουν αφορά δουλειά που δεν είναι εύκολη. Όλοι ξέρουμε ότι έχουμε επενδύσει πολλά, οπότε όταν επενδύσεις τόσα πολλά όσα εμείς, δεν είναι πολύ δίκαιο για μένα να λέω ότι ο σύλλογος δεν υποστήριξε, ότι ο σύλλογος δεν ήθελε να βοηθήσει. Θα ήταν πολύ άδικο και δεν είμαι τέτοιος".

"Ο σύλλογος επένδυσε πολλά χρήματα. Το πρόβλημα δεν είναι τα χρήματα που επενδύσαμε, το πρόβλημα είναι τα χρήματα που επένδυσαν άλλοι και είναι πρόβλημα που άλλοι, με καλύτερα ρόστερ, με μεγαλύτερη σταθερότητα, με περισσότερες επιλογές, συνεχίζουν να επενδύουν. Αυτό είναι το μοναδικό πρόβλημα, επειδή, για παράδειγμα, αγοράσαμε έναν επιθετικό το καλοκαίρι, έναν πολύ καλό επιθετικό (σ.σ. Ρομελού Λουκακού), αλλά αυτός ο καλός επιθετικός αναπλήρωνε τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Δεν ήταν εκείνος και ο Ζλάταν από την πρώτη μέρα στην καλύτερη κατάστασή τους. Πήραμε τον Βίκτορ Λίντελεφ. Δεν είχαμε τον Μάρκος Ρόχο στην αρχή της σεζόν. Είχαμε προβλήματα, οπότε όταν υπογράφαμε παίκτες τα τελευταία δύο χρόνια, ήταν για να αντικαταστήσουν άλλους", είπε ο Special One και πρόσθεσε:

"Νομίζετε ότι ο σύλλογος μπορεί να δώσει 600.000.000 λίρες και να αγοράσουμε έξι παίκτες από 100.000.000 λίρες; Ο σύλλογος δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Δεν περιμένω από τον σύλλογο να το κάνει αυτό, οπότε δεν είναι σημαντικό και μπορείτε να δείτε πώς είναι η αγορά, ειδικά με τις κορυφαίες ομάδες".

"Αλλά, ξέρετε, χωρίς να αφαιρώ τίποτα από τη Μάντσεστερ Σίτι, τον Πεπ (σ.σ. Γκουαρδιόλα), το επιτελείο και τους παίκτες, που προφανώς σε αυτούς οφείλονται πολλά σε αυτό που κάνουν, όμως έρχεται ο Πεπ και έχει τον τερματοφύλακα της Αγγλίας (σ.σ. Τζο Χαρτ), δεν του αρέσει, οπότε αγοράζει τον τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα (σ.σ. Κλάουντιο Μπράβο), δεν του αρέσει, οπότε αγοράζει έναν άλλον (σ.σ. Έντερσον). Τώρα του αρέσει".

"Έχει τον Πάμπλο Σαμπαλέτα και τον Αλεκσάνταρ Κολάροβ, δύο πολύ καλούς παίκτες, αλλά άνω των 30 ετών. Θέλει να τους αντικαταστήσει και δεν τους αντικαθιστά με δύο, τους αντικαθιστά με τρεις παίκτες. Ένας από την Τότεναμ (σ.σ. Κάιλ Γουόκερ), ένας από τη Μονακό (σ.σ. Μπενζαμέν Μεντί) και ένας από τη Ρεάλ (σ.σ. Ντανίλο), για παράδειγμα. Μπορούμε να αγοράσουμε έξι ή επτά παίκτες την ίδια στιγμή; Μπορούμε να επενδύσουμε 600.000.000 ή 700.000.000 λίρες; Όχι, οπότε είναι δύσκολο. Νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια, η αγορά οδεύει σε τέτοια κατεύθυνση που είτε ανήκεις σε έναν από αυτούς τους συλλόγους που δεν υπάρχει όριο και απλά αγοράζεις ό,τι θέλεις και χωρίς όριο, χωρίς financial fair play, χωρίς τίποτα, όπου κάνεις ό,τι θέλεις είτε είναι δύσκολο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags