Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καυτό» παρασκήνιο - Tι «τρέχει» με Χιμένεθ, Λυμπερόπουλο - Ποιος κάνει μεταγραφές;
| 2017-12-30 19:33:00

«Καυτό» παρασκήνιο - Tι «τρέχει» με Χιμένεθ, Λυμπερόπουλο - Ποιος κάνει μεταγραφές;

Sportdog Team
«Καυτό» παρασκήνιο - Tι «τρέχει» με Χιμένεθ, Λυμπερόπουλο - Ποιος κάνει μεταγραφές;

Υπάρχει «νικητής» στην άτυπη κόντρα προπονητή και τεχνικού διευθυντή;

Την κατάλληλη ισορροπία στους ρόλους που έχουν μοιραστεί φαίνεται πως έχουν βρει στην ΑΕΚ όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Όπως είχατε πληροφορηθεί για την υπόθεση Μασούντ, Χιμένεθ και Λυμπερόπουλος είχαν διαφορετική άποψη.

Ο Ισπανός τον ήθελε διακαώς, προτείνοντας κλειστό συμβόλαιο 1,5ετούς διάρκειάς, ενώ ο Έλληνας τεχνικός διευθυντή, είχε ενστάσεις λόγω του χαρακτήρα του.

Όπως διέρρευσε μέσω του ρεπορτάζ, με την έλευση του Ιρανού ικανοποιήθηκε τόσο η πλευρά του προπονητή, όσο και αυτή του Λύμπε για τη μορφή συμβολαίου. Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός που θα αναπληρώσει το κενό του Μάνταλου έκλεισε μέχρι το τέλος του έτους με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο.

 Για να γίνει αυτό όμως, ο Μασούντ θα πρέπει να δείξει διαγωγή... κοσμιοτάτη. Οπότε η κατάσταση εξισορροπίστηκε, η ΑΕΚ έχει δυνατές πιθανότητες να βγει κερδισμένη σε αυτήν την υπόθεση, της οποίας το ταμείο θα γίνει τον Μάιο.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ονόματα, τα οποία φέρονται να εξετάζονται απ'τον Δικέφαλο και υπάρχει και επίσης... ισοπαλία μεταξύ των δύο ανδρών, οι οποίοι δείχνουν να έχουν μοιράσει αρμονικά τους ρόλους τους. Ο Αλμπάνης είναι εισήγηση Λυμπερόπουλου, ενώ ο Μοράν του Χιμένεθ.

Ποια είναι η κοινή συνισταμένη μεταξύ των δύο συγκεκριμένων περιπτώσεων; Θα έχουν ελάχιστο έως ανύπαρκτο κόστος για την ΑΕΚ. Ειδικά ο Μοράν, του οποίου το συμβόλαιο με την Λεγανιές λήγει το καλοκαίρι του 2018.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags