Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρωτοχρονιά στο γήπεδο – Βρίσκεται λύση για την προσφυγή
| 2017-12-30 23:50:00

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο – Βρίσκεται λύση για την προσφυγή

Sportdog Team
Πρωτοχρονιά στο γήπεδο – Βρίσκεται λύση για την προσφυγή

Στο Βαρδινογιάννειο όλοι οι παίκτες την πρώτη του νέου χρόνου.

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο θα κάνουν οι παίκτες του ΟΦΗ, με βάση το πρόγραμμα του Νίκου Παπαδόπουλου. Ο τεχνικός του ΟΦΗ, την ημέρα της Πρωτοχρονιάς (Δευτέρα) έχει προγραμματίσει προπόνηση, στις 3μμ, με την οποία ουσιαστικά θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΑΟΧανιά/Κισσαμικό, που θα γίνει το Σάββατο 6 Ιανουαρίου στο Γεντί Κουλέ.

Οι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (Κυριακή) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΑΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΣΚΟΥΝΑ

Σε συμφωνία με το Νίκο Κουσκουνά, να αποσύρει την προσφυγή που έχει καταθέσει σε βάρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, να λάβει τα δεδουλευμένα που του οφείλει ο ΟΦΗ και να μείνει ελεύθερος ήρθε η κρητική ομάδα.

Η συμφωνία επικυρώθηκε μετά από συνάντηση, που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος, με τον δικηγόρο του ποδοσφαιριστή, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Νίκος Κουσκουνάς θα λάβει τα χρήματα που του οφείλονται την επόμενη εβδομάδα και θα αποσύρει την προσφυγή του, συνεχίζοντας αλλού την καριέρα του.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος με δήλωση του στην επίσημη σελίδα της ομάδας, ανέφερε ότι «ήταν μια υπόθεση, που θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα και κινδύνους στην ομάδα μας και έπρεπε να λυθεί. Για αυτό και μπήκα μπροστά στην υπόθεση αυτή. Ο παίκτης θα λάβει τα δεδουλευμένα του και θα αποσύρει την προσφυγή του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags