Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φεύγει για τη Γαλατασαράι ο Οτζίτζα Οφόε;
| 2018-01-01 08:40:00

Μεταγραφή 5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό; Χαφ με τη φανέλα του βασικού στο σπίτι!

Sportdog Team
Μεταγραφή 5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό; Χαφ με τη φανέλα του βασικού στο σπίτι!

Διαβάστε για ποιον πρόκειται!

Μακριά από τον Ολυμπιακό φαίνεται ότι βρίσκεται το μέλλον του Οτζίτζα Οφόε, καθώς νεότερο ρεπορτάζ από την Τουρκία αναφέρει ότι ο μάνατζέρ του τον πρότεινε στη Γαλατασαράι!

Ο Βέλγος άσος και η οικογένειά του δεν αισθάνονται καλά στην Ελλάδα, μετά από τη ληστεία που είχε γίνει στο σπίτι τους, και εκτός από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και την Πόρτο που φαίνεται ότι είχαν δείξει ενδιαφέρον, τώρα στο παιχνίδι μπαίνει και η Γαλατά!

Από τον Ολυμπιακό δεν έχουν τη διάθεση να κρατήσουν κανέναν με το ζόρι, αλλά είναι γνωστό ότι κοστολογούν την περίπτωσή του με 5 εκατ. ευρώ...

Άλλωστε, μόλις χθες διαβάσατε στο sportdog.gr το ρεπορτάζ για τον Οφόε, όπου μεταξύ άλλων αναφέραμε ότι... το κλειδί των εξελίξεων το κρατάει ο Οτζίτζα Οφόε! Αν ο Βέλγος χαφ αναχωρήσει για άλλες... πολιτείες, τότε στο Λιμάνι θα κάνουν πιθανότατα κίνηση για την αντικατάστασή του με έναν εξίσου σημαντικό και ακριβό κεντρικό μέσο. Οι διεργασίες έχουν ξεκινήσει και στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να... τσιγκουνευτούν προκειμένου να αντικαταστήσουν επάξια τον Οφόε, αν χρειαστεί.

Γνωρίζουν πολύ καλά στον Ολυμπιακό τι γίνεται και, φυσικά, θέλουν να βρεθούν μπροστά από τις εξελίξεις...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags