Facebook Pixel Sportdog.gr | Το μεγάλο στοίχημα με τον Σαββίδη που «τρέμουν» μη χάσουν Λουτσέσκου και Μίχελ
| 2018-01-02 11:52:00

Το μεγάλο στοίχημα με τον Σαββίδη που «τρέμουν» μη χάσουν Λουτσέσκου και Μίχελ

Sportdog Team
Το μεγάλο στοίχημα με τον Σαββίδη που «τρέμουν» μη χάσουν Λουτσέσκου και Μίχελ

Μέχρι και οι ρεπόρτερ ΠΑΟΚ «ανησυχούν»...

Απαραίτητη η… αναμονή για τον παικταρά που «δίχασε» ακόμα και τους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ! Δικαιολογημένα πολλοί κρατάνε… μικρό καλάθι!

Σε κατάσταση αναμονής βρίσκονται στον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μάρσιο Αζεβέδο. Ο Βραζιλιάνος μπακ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη τα επόμενα 24ωρα αφού έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις με τη Σαχτάρ, με τους Θεσσαλονικείς να αποκτούν τον 31χρονο ποδοσφαιριστή ως δανεικό αλλά ουσιαστικά να είναι στο… χέρι τους να τον κρατήσουν και μετά το καλοκαίρι, αφού το συμβόλαιό του με τους Ουκρανούς ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Χθες το Sportdog.gr σας ανέλυσε λεπτομερώς το πως ο Ιβάν Σαββίδης έκανε στην άκρη τις αμφιβολίες του για τον Βραζιλιάνο και ποιοι τον έπεισαν γι΄ αυτό.

Ο Σαββίδης δεν ήταν όμως ο μοναδικός που εξ  αρχής δεν ήταν πολύ… ζεστός για τον Αζεβέδο, εξαιτίας φυσικά των δύο πολύ σοβαρών τραυματισμών που είχε ο ποδοσφαιριστής στο γόνατο. Μεγάλη μερίδα του κόσμου του ΠΑΟΚ καθώς και ρεπόρτερ του Δικεφάλου του Βορρά, αναγνωρίζουν πως ο Βραζιλιάνος έχει μεγάλες ικανότητες, όμως εκφράζουν μία… ανησυχία για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και το κατά πόσο θα μείνει μακριά από νέους τραυματισμούς.

Όπως και αν δει κανείς το ποτήρι, μισογεμάτο ή μισοάδειο, ο Αζεβέδο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως μία… σίγουρη επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, με τους οπαδούς των ασπρόμαυρων να περιμένουν με αγωνία να τον δουν στο χορτάρι αλλά και να μάθουν τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη για να… ανηφορίσει το φετινό πρωτάθλημα στην Τούμπα!

Εάν πάντως ο Αζεβέδο δεν δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες, αυτοί που δικαιολογημένα θα «χρεωθούν» την επιλογή του είναι οι Ραζβάν Λουτσέσκου και Λούμπος Μίχελ, που ασπάστηκαν την καλή άποψη του Μιρτσέα Λουτσέσκου για τον ποδοσφαιριστή και εκφράστηκαν με πολύ θετικά σχόλια γι΄ αυτόν στον Ιβάν Σαββίδη, στην τελευταία μεταγραφική σύσκεψη που έγινε πριν την Πρωτοχρονιά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags