Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτή είναι η πρώτη δήλωση Μοράν με τα κιτρινόμαυρα - Τι είπε με Χιμένεθ
| 2018-01-02 15:14:00

Αυτή είναι η πρώτη δήλωση Μοράν με τα κιτρινόμαυρα - Τι είπε με Χιμένεθ

Sportdog Team
Αυτή είναι η πρώτη δήλωση Μοράν με τα κιτρινόμαυρα - Τι είπε με Χιμένεθ

Ο Ερίκ Μοράν είναι και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ!

Ο Ισπανός χαφ ανακοινώθηκε σήμερα από την Ένωση και στις πρώτες δηλώσεις του εμφανίστηκε αποφασισμένος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο τετ-α-τετ που είχε στα Σπάτα με τον Μανόλο Χιμένεθ, αλλά και στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε έναν μεγάλο σύλλογο που διεκδικεί το πρωτάθλημα και θα ήθελα να βοηθήσω το συντομότερο δυνατό. Γνωρίζω πως η ομάδα συνεχίζει στην Ευρώπη, ξέρω το σύλλογο και από πριν ενδιαφερθεί για μένα, οπότε δεν ήταν δύσκολο να πάρω την απόφαση», ανέφερε ο Βάσκος μέσος. 

Ερωτηθείς για το τι συζήτησε με τον Μανόλο Χιμένεθ, απάντησε: «Η συζήτηση που είχα ήταν σύντομη, ο προπονητής μού είπε πώς είναι η ομάδα, πώς παίζουμε και γενικές πληροφορίες». 

Όσο για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του και το πώς μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, ο 26χρονος άσος είπε: «Στα υπέρ μου είναι πως όταν έχω την μπάλα στα πόδια μου έχω καλό έλεγχο και προωθώ το παιχνίδι μπροστά, ενώ είμαι καλός και στις εναέριες μονομαχίες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags