Facebook Pixel Sportdog.gr | «Έκραξε» τον Σκόουλς ο Μουρίνιο!
| 2018-01-02 18:56:00

«Έκραξε» τον Σκόουλς ο Μουρίνιο!

Sportdog Team
«Έκραξε» τον Σκόουλς ο Μουρίνιο!

Δεν άρεσε η κριτική του στον Special One...

Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε προχωρήσει σε αρνητικά σχόλια για την εικόνα της ομάδας μετά τις τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και ειδικά για την αγωνιστική συμπεριφορά του Πολ Πογκμπά.

«Νομίζω ως το μόνο πράγμα που κάνει ο Πολ Σκόουλς είναι να ασκεί κριτική. Ήταν ένας παίκτης-φαινόμενο, αλλά δεν μπορούμε όλοι να είμαστε έτσι. Ο Πογκμπά προσπαθεί να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για την ομάδα. Κάποιες φορές παίζει καλά, κάποιες όχι και τόσο. Όμως δεν φταίει σε τίποτα που κερδίζει περισσότερα χρήματα σε σχέση με τον Σκόουλς. Έτσι έχει γίνει πλέον το ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως ο Σκόουλς θα μείνει στην ιστορία ως ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και όχι αναλυτής» δήλωσε αρχικά ο Μουρίνιο μετά τη νίκη (2-0) επί της Έβερτον και συνέχισε αναφερόμενος στο προπονητικό μέλλον του Σκόουλς:

«Αν μία ημέρα ο Πολ αποφασίσει να ασχοληθεί με την προπονητική του εύχομαι να καταφέρει να φτάσει το 25% των δικών μου επιτυχιών. Το 25% είναι περίπου έξι τρόπαια. Αν φτάσει σε αυτό το ποσοστό πιστεύω πως θα νιώθει αρκετά χαρούμενος. Πάντως στο δικό μου μυαλό θα είναι πάντα ένας από τους καλύτερους μέσους που έχω δει και ο οποίος έχει προσφέρει τόσα πολλά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το πρεστίζ του συλλόγου βασίζεται σε παίκτες σαν αυτόν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags