Facebook Pixel Sportdog.gr | Ακόμα δεν υπέγραψε και ήρθε σε «κόντρα» με την ΑΕΚ - Τι είπε κι έκανε... γκέλα
| 2018-01-02 20:00:00

Ακόμα δεν υπέγραψε και ήρθε σε «κόντρα» με την ΑΕΚ - Τι είπε κι έκανε... γκέλα

Sportdog Team
Ακόμα δεν υπέγραψε και ήρθε σε «κόντρα» με την ΑΕΚ - Τι είπε κι έκανε... γκέλα

Η... γκάφα του Μοράν από την πρώτη μέρα!

Όπως και το καλοκαίρι, έτσι και τον χειμώνα η ΑΕΚ έχει κάνει πρώτη  κινήσεις ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού της. Μετά την έλευση του Σοτζέι Μασούντ η δεύτερη προσθήκη του Ιανουαρίου ακούει στο όνομα του Έρικ Μοράν, ο οποίος έρχεται για να γεμίσει τη φαρέτρα του Μανόλο Χιμένεθ για το κέντρο της ομάδας, όπου έχει πληγεί με τους τραυματισμούς του Γιάκομπ Γιόχανσον και του Πέτρου Μάνταλου.

Και μόνο ότι η μεταγραφή του Ισπανού μέσου είναι εισήγηση του προπονητή δείχνει, ότι η ομάδα προσπάθησε να ικανοποιήσει τα θέλω του. Επικοινωνιακά όμως προστέθηκαν στον 26χρονο στοιχεία που δεν έχει στο παιχνίδι του. Αποδόθηκαν στον παίκτη χαρακτηριστικά που δεν διαθέτει, όπως ότι λόγω του ύψους του (είναι 1,86 μ.), είναι καλός με τη μπάλα στον αέρα. Διέρρευσε δηλαδή στον Τύπο, ότι ένα από τα φωτεινά σημεία του βιογραφικού του Βάσκου είναι και αυτό.

Ο ίδιος όμως στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ ήρθε σε σύγκρουση με αυτήν την άποψη.

«Στα υπέρ μου είναι πως όταν έχω την μπάλα στα πόδια μου έχω καλό έλεγχο και προωθώ το παιχνίδι μπροστά, ενώ στα μείον μου είναι οι εναέριες μονομαχίες», δήλωσε ο Μοράν. Ακόμα δεν ήρθε και έπεσε σε αντίφαση για το προφίλ του που διαβάζαμε...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags