Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελή φήμη και παρασκήνιο στη Θεσσαλονίκη - Τι φοβούνται και παίρνουν μέτρα στον ΠΑΟΚ;
| 2018-01-03 21:30:00

Τρελή φήμη και παρασκήνιο στη Θεσσαλονίκη - Τι φοβούνται και παίρνουν μέτρα στον ΠΑΟΚ;

Sportdog Team
Τρελή φήμη και παρασκήνιο στη Θεσσαλονίκη - Τι φοβούνται και παίρνουν μέτρα στον ΠΑΟΚ;

 Αν αληθεύει, τότε είναι... μπροστά στον Δικέφαλο. 

«Τρελή» φήμη στη Θεσσαλονίκη που εάν επιβεβαιωθεί θα επαληθεύσει στο έπακρο τους... ψίθυρους περί ανησυχίας για τον παικταρά!
 
Σε αναμονή της άφιξης του Μάρσιο Αζεβέδο βρίσκονται στον ΠΑΟΚ, με τον Βραζιλιάνο μπακ να είναι έτοιμος να πάρει το αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη, να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους ασπρόμαυρους!
 
Η συζήτηση βέβαια για το κατά πόσο έχει ξεπεράσει 100% τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς στο γόνατό του (τέσσερις την τελευταία τριετία) καλά κρατεί, κάτι που δεν είναι αφύσικο λόγω της περίπτωσης του του Ντοριάν Λεβέκ. Όποιος καεί στον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι λέει άλλωστε μία ελληνική παροιμία...
 
Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πάντως δεν εκφράζεται κάποια ανησυχία για τον 31χρονο άσο της Σαχτάρ Ντόνετσκ, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου  του Βορρά να ισχυρίζονται πως έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες έρευνες για την κατάσταση του Αζεβέδο και θα υποβληθεί σε εξονυχιστικές εξετάσεις πριν φορέσει τα ασπρόμαυρα!
 
Και μόνο όμως πως στη Θεσσαλονίκη κυκλοφορεί η φήμη πως ο ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται να κινηθεί για έναν ακόμα αριστερό μπακ σε αυτή την μεταγραφική περίοδο, ίσως «λέει» πολλά! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags