Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξανά στο προσκήνιο ο Μιραλάς, παίζει και του Κάμπελ! Γίνεται το «ψηστήρι»!
| 2018-01-04 08:04:00

Ξανά στο προσκήνιο ο Μιραλάς, παίζει και του Κάμπελ! Γίνεται το «ψηστήρι»!

Sportdog Team
Ξανά στο προσκήνιο ο Μιραλάς, παίζει και του Κάμπελ! Γίνεται το «ψηστήρι»!

Δυο αγαπημένοι παίκτες στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται να γυρίσουν!

Ο Ολυμπιακός κινείται πάλι για τον Κέβιν Μιραλάς, αλλά τα δεδομένα είναι λίγο-πολύ γνωστά, αφού δεν είναι καθόλου εύκολη η περίπτωση του Βέλγου. 

Από την Αγγλία ξανακυκλοφόρησε η πληροφορία πως ο Βέλγος άσος θέλει να γυρίσει στον Ολυμπιακό και πιέζει πολύ στην συγκεκριμένη κατεύθυνση την Έβερτον. Τα οικονομικά δεδομένα της περίπτωσης Μιραλάς είναι σαφώς δύσκολα, σε σημείο που να έχει κάνει πίσω η Γαλατά, όμως ο διεθνής εξτρέμ ελπίζει ακόμα πως μπορεί να πιάσει ξανά Λιμάνι ως δανεικός.

Στην παρούσα φάση ο 30χρονος μεσοεπιθετικός δείχνει πως επιμένει πάλι για τον Ολυμπιακό και ασκεί πίεση για να γίνει πράξη η επιθυμία του, που υπάρχει από το περασμένο καλοκαίρι. Οι πρωταθλητές Ελλάδας προ αρκετών ημερών είχαν διαψεύσει το θέμα και τις πιθανότητες επιστροφής του, πλην όμως ο πρώην άσος τους φανερώνει εκ νέου την πρόθεση του να γυρίσει

Επιπλέον, δεν πρέπει να βγει από το κάδρο και ο -επίσης πρώην «ερυθρόλευκος»-, Τζοελ Κάμπελ και ίσως στην τελική ευθεία να μπει… σφήνα στις περιπτώσεις των Μιραλάς και Λοϊκ Ρεμί!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags