Facebook Pixel Aπίστευτο σενάριο: Πληρώνει ο Σαββίδης τον Μαρινάκη για τον Βέλλιο - Sportdog.gr
| 2018-01-04 13:10:00

Το απίστευτο σενάριο της χρονιάς: Πληρώνει ο Σαββίδης τον Μαρινάκη για Έλληνα άσο!!!

Sportdog Team
Το απίστευτο σενάριο της χρονιάς: Πληρώνει ο Σαββίδης τον Μαρινάκη για Έλληνα άσο!!!

Τι άλλο θα διαβάσουμε...

Ένα απίστευτο σενάριο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στον Τύπο για τον ΠΑΟΚ. Αυτό αναφέρει ότι στην Τούμπα ενδιαφέρονται ζεστά για τον Απόστολο Βέλλιο, κάτι που, βεβαίως, δεν μπορεί να έχει καμία δόση αλήθειας.

Αν και ο Δικέφαλος του Βορρά ψάχνει όντως στην αγορά για επιθετικό, καθώς πάντα παίζει το ενδεχόμενο πώλησης του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, δεν υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να βρίσκεται στη λίστα των «ασπρόμαυρων» ο Έλληνας φορ.

Και, φυσικά, αυτό δεν έχει να κάνει με την αγωνιστική αξία του παίκτη, ο οποίος θα μπορούσε να ενδιαφέρει αν σκεφτούμε ότι πρόκειται για έναν φορ που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Όμως, προφανώς όλα αναιρούνται από την ομάδα στην οποία ανήκει ο παίκτης.

Ως γνωστόν, τα δικαιώματα του Απόστολου Βέλλιου τα διατηρεί η Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία είναι ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη. Οπότε εκ των πραγμάτων δεν υπάρχουν πιθανότητες ο Ιβάν Σαββίδης να μπει στη διαδικασία να πληρώσει για να πάρει παίκτη από το αφεντικό του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, όπως έχουμε ξαναγράψει, ο Έλληνας φορ δεν έχει καμία διάθεση σε αυτή τη φάση της καριέρας του να γυρίσει στην πατρίδα. Εξάλλου, αναμένει τον νέο προπονητή της αγγλικής ομάδας (πιθανότατα θα είναι ο Αϊτόρ Καράνκα), ευελπιστώντας πως μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα γι’ αυτόν, καθώς μέχρι τώρα δεν υπολογιζόταν από τον προηγούμενο προπονητή του.

Πάντως, αξίζει να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Σαββίδης είχε χαρακτηρίσει τον Απόστολο Βέλλιο τον «καλύτερο Έλληνα επιθετικό», όταν ο πατέρας του παίκτη είχε ξεσπάσει δημόσια για το γεγονός ότι είχε παραγκωνιστεί στη Νότιγχαμ. Μάλιστα, σε εκείνη την ανάρτηση ο γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ καλούσε τον Έλληνα άσο να πάρει μεταγραφή στον Δικέφαλο! Θυμηθείτε το... 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags