Facebook Pixel Τα σενάρια στον Ολυμπιακό για Βέλλιο, Μιραλάς και Κάμπελ - Sportdog.gr
| 2018-01-04 14:20:00

Τρεις επιστροφές παίζουν στον Ολυμπιακό - Ο απίθανος, η βόμβα μεγατόνων και ο «εύκολος»

Sportdog Team
Τρεις επιστροφές παίζουν στον Ολυμπιακό - Ο απίθανος, η βόμβα μεγατόνων και ο «εύκολος»

Ποιοι είναι οι εφικτοί και οι ανέφικτοι στόχοι για την επίθεση.

Στον Ολυμπιακό αναμένονται αρκετές προσθαφαιρέσεις το επόμενο διάστημα, με τους Πειραιώτες να θέλουν να ανακατέψουν αρκετά την τράπουλα ενόψει του δεύτερου γύρου, προκειμένου να διορθώσουν τις αδυναμίες του ρόστερ και να διατηρηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μία από τις κινήσεις που ετοιμάζουν, λοιπόν, στο Λιμάνι, αφορά την ενίσχυση της γραμμής κρούσης με έναν σέντερ φορ περιοχής, ο οποίος θα έρθει να πλαισιώσει τους Καρίμ Ανσαριφάρντ και Ούρος Τζούρτζεβιτς.

Οι πρωταθλητές ψάχνουν στην αγορά για έναν συμπληρωματικό φορ και όχι για έναν τοπ κλας επιθετικό. Γι’ αυτό, άλλωστε, συντηρείται στο προσκήνιο ένα όνομα σαν του Απόστολου Βέλλιου, ως μία καλή εναλλακτική λύση, παρότι έχουμε εξηγήσει ότι δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες για την επιστροφή του Έλληνα άσου στην πατρίδα. 

Παράλληλα, δε φαίνεται να υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον για τον Λασινά Τραορέ της Μονακό που παραχωρείται δανεικός, ενώ αξεπέραστες δυσκολίες φαίνεται πως υπάρχουν και στην περίπτωση του Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, ένα όνομα που παραμένει στην «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα. Το ίδιο δύσκολη είναι και η υπόθεση του Λοϊκ Ρεμί, για τον οποίο υπάρχει ζεστό ενδιαφέρον από πολλές ομάδες.

Πάντως, η μεταγραφή του φορ που σκέφτονται στο Λιμάνι μπορεί ενδεχομένως να «παγώσει», αν και εφόσον ολοκληρωθεί το μεγάλο deal με τον Κέβιν Μιραλάς.

O Bέλγος σούπερ σταρ εξακολουθεί να πιέζει την Έβερτον για να κλείσει η μεταγραφή του στο Λιμάνι, με το να αρνείται να συζητήσει οποιαδήποτε άλλη πρόταση υπάρχει στον ορίζοντα. Αυτό θα εξακολουθήσει να κάνει μέχρι την ύστατη ώρα, προκειμένου οι Άγγλοι να «αναγκαστούν» να αποδεχτούν την προσφορά του Ολυμπιακού. Σε περίπτωση επομένως που γίνει η μεγάλη υπέρβαση και αποκτηθεί ο Βέλγος, είναι πιθανό στο Λιμάνι να μην πάρουν άλλο παίκτη για τη γραμμή κρούσης, μιας και ως γνωστόν ο Κέβιν Μιραλάς μπορεί να δώσει λύσεις και σαν καθαρός φορ.

Στο μεταξύ, όσον αφορά τη μεταγραφή για τα άκρα της επίθεσης, εκεί όπου έχει αποχωρήσει ο Μεχντί Καρσελά, ενώ «φευγάτος» είναι και ο Σεμπά, η περίπτωση του Τζόελ Κάμπελ είναι πάντα πιθανή και εφικτή για τον Ολυμπιακό. Ο Κοσταρικανός άσος, άλλωστε, μπορεί επίσης να αγωνιστεί και στην κορυφή της επίθεσης και δεν αποκλείεται στο Λιμάνι να κρατούν στάντ μπάι την περίπτωσή του, αν και εφόσον «ναυαγήσει» οριστικά η επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς.

Πάντως, όπως και να έχει, δεν αναμένονται άμεσες εξελίξεις στον Πειραιά όσον αφορά τις κινήσεις ενίσχυσης. Μάλιστα, υπάρχει η εκτίμηση πως οι «ερυθρόλευκοι» θα τρέξουν τα μεταγραφικά τους από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags