Facebook Pixel Sportdog.gr | Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον Ευγένιο Γκέραρντ (ΦΩΤΟ)
| 2018-01-04 14:57:00

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον Ευγένιο Γκέραρντ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον Ευγένιο Γκέραρντ (ΦΩΤΟ)

Στιγμές μεγάλης συναισθηματικής φόρτισης στην κηδεία του...

Στην αγαπημένη του Ελιά, τον τόπο όπου αποτελούσε την μόνιμη κατοικία του τα τελευταία 25 και πλέον χρόνια, θα αναπαύεται πλέον ο Ευγένιος Γκέραρντ.

Από χθες στο σπίτι του βρέθηκε πλήθος κόσμου. Συγγενείς, φίλοι, φίλαθλοι, πολλοί άνθρωποι του αθλητισμού αλλά και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκης έχουν αποτίσει  φόρο τιμής στην σπουδαία αυτή ποδοσφαιρική προσωπικότητα.

Όλα τα "παιδιά και οι φίλοι" του είναι εκεί. Ο Ηλίας Πουρσανίδης, ο Γιάννης Σαμαράς, ο Νίκι Παπαβασιλείου, ο Νίκος Νιόπλιας, ο Γιώργος Βλαστός, ο Μύρως Σηφάκης, ο Μίλτος Ανδρεανίδης, Παύλος Αδάμος, ο Θανάσης Κολιτσιδάκης και πόσοι άλλοι και βέβαια εκπρόσωποι της νεότερης γενιάς ποδοσφαιριστών... Στενοί του συνεργάτες κατά την 15ετή παρουσία του στον ΟΦΗ. Στην εξόδιο ακουθία βρίσκεται ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Κουράκης και πολλοί φορείς...  

Τη σορό μετέφεραν ο Ηλίας Πουρσανίδης που είχε την έμπνευση του σπουδαίου φιλικού που έγινε τον περασμένο Νοέμβριο στο "Γεντί Κουλέ", ο Μανώλης Πατεμτζής και τα παιδιά της συζύγου του Κατερίνας, ο Μηνάς με το Μάνο Παπαδάκη.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του neakriti.gr

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags