Facebook Pixel Παρέλαση μάνατζερ για Γαλανόπουλο
| 2018-01-04 18:22:00

Παρέλαση για τον παικταρά της ΑΕΚ – Ψήσιμο... εντατικό λόγω Μαυροπάνου

Sportdog Team
Παρέλαση για τον παικταρά της ΑΕΚ – Ψήσιμο... εντατικό λόγω Μαυροπάνου

Ενεργοποιούνται στην Ένωση μετά το μεγαλύτερο ντιλ του Γενάρη.

Την ώρα που στην ΑΕΚ έχουν ήδη ολοκληρώσει δύο αφίξεις ποδοσφαιριστών και γίνονται αναζητήσεις για την τρίτη προσθήκη που αφορά αριστερό εξτρέμ, υπάρχει ένα κομμάτι του σχεδιασμού, το οποίο δεδομένα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μετά τον Ιανουάριο. Αυτό σχετίζεται με το κομμάτι των ανανεώσεων.

Η ΑΕΚ ήδη έχει κάνει μία προεργασία για την επέκταση των συμβολαίων παικτών σε περιπτώσεις όπως των Γιάκομπ Γιόχανσον Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου που είναι πιο άμεσες και στη συνέχεια των Αντρέ Σιμόες-Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το 2019. Όπως γνωρίζετε, η Ένωση έχει αντιμετωπίσει κάποιες δυσκολίες. Για παράδειγμα η υπόθεση του Σουηδού μέσου, η οποία βρίσκεται σε... αναμονή καθότι η ομάδα του έχει δώσει χρόνο να αποφασίσει μετά τον τραυματισμό του. Για τον, δε, Πορτογάλο έχουν ηχήσει σειρήνες από Ισπανία και αν ο Δικέφαλος ικανοποιηθεί δεν αποκλείεται να τον παραχωρήσει.

Στην εξίσωση των ανανεώσεων όμως θα πρέπει να λογαριάζεται και ο Κώστας Γαλανόπουλος. Θα αναρωτηθείτε, γιατί να γίνει τέτοια κίνηση ξανά, όταν η ΑΕΚ τον Απρίλη του 2017, 8 μήνες πριν δηλαδή, αναπροσάρμοσε το συμβόλαιό του με χρονικό περιθώριο μέχρι το 2021. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το sportdog, ο 20χρονος μέσος έχει γίνει πόλος έλξης κυνηγών ταλέντων. Βλέπετε η εξέλιξη του μικρού δεν έχει μείνει απαρατήρητη από τα μανατζερικά κανάλια του ποδοσφαίρου.

Συν τοις άλλοις, ο παίκτης των κιτρινόμαυρων εκτός από τα αξιοπρόσεκτα χαρακτηριστικά του είναι και σε πολύ καλή ηλικία. Δεν είναι τύχαιο άλλωστε, ότι είναι συνομήλικος και συμπαίκτης του Μαυροπάνου στις Ελπίδες, στα ματς της οποίας γινόταν παρέλαση ατζέντηδων. Η μεταγραφή του πρώην αμυντικού του ΠΑΣ Γιάννινα στην Άρσεναλ δεδομένα ταρακούνησε τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Γι'αυτό η ΑΕΚ δεν αποκλείεται να... ψήσει τον Γαλανόπουλο για ανανέωση, βάζοντας στο νέο συμβόλαιο ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία στο υπάρχον δεν υπάρχει. Έτσι θα... δέσει έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο, παραγωγικό και εξελίξιμο παίκτη και αν προκύψει ζωηρό ενδιαφέρον, να μη χρειαστεί να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων. Όποια ομάδα τον ζητήσει από το εξωτερικό, να της πει «έχετε τόσα; Δώστε τα και τον παίρνετε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags