Facebook Pixel Προς την Παρτιζάν Βελιγραδίου οδεύει ο Σάσα Ζντιέλαρ
| 2018-01-05 12:44:00

Οριστικό: Φεύγει είτε δανεικός ή με μεταγραφή

Sportdog Team
Οριστικό: Φεύγει είτε δανεικός ή με μεταγραφή

Ετοιμάζει βαλίτσες ξένος άσος του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τη σερβική ιστοσελίδα zurnal.rs, είναι επιθυμία του Σάσα Ζντιέλαρ να πάει στην Παρτιζάν, όσο και την επιθυμία της ομάδας να τον αποκτήσει. Και μπορεί να κάνει το παν για αυτό. Οι δύο ομάδες έχουν καλές σχέσεις από τη μεταγραφή του Ούρος Τζούρτζεβιτς. Και από τη στιγμή που ο Ζντιέλαρ δεν υπολογίζεται, όλα γίνονται πιο εύκολα.

Η Παρτιζάν λοιπόν θέλει τον Σέρβο μέσο και προτίθεται να τον αποκτήσει δανεικό αν χρειαστεί και μετά να τον αγοράσει. Να τον πάρει δηλαδή τώρα και εν συνεχεία να τον αγοράσει για τη σεζόν 2018-19. 

Η αρχική πρόθεση της ομάδας του Βελιγραδίου, όμως, είναι να αγοράσει από τώρα τον παίκτη. Αλλά αν κάτι τέτοιο δεν καταστεί εφικτό, τότε θα προχωρήσει στη δεύτερη λύση, που είναι η δανεική απόκτησή του έως το καλοκαίρι και μετά η αγορά του για την επόμενη σεζόν.

Οι εκπρόσωποι του Ζντιέλαρ συνεχίζουν να ασχολούνται με αυτό το θέμα, όπως είναι πάρα πολύ φυσιολογικό και είτε έτσι είτε αλλιώς, φαίνεται πως ο Σέρβος μέσος θα πάει στο Βελιγράδι για λογαριασμό της Παρτιζάν. Ήδη έχει δοθεί το πράσινο φως από τους Σέρβους και εργάζονται πάνω στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags