Facebook Pixel Παναγόπουλος και Τουμαζάτος «κάνουν πόλεμο» στον Ουζουνίδη - Sportdog.gr
| 2018-01-05 13:10:00

Αυτούς τους δύο εννοούσε ο Ουζουνίδης ότι του κάνουν πόλεμο - «Καυτό» ρεπορτάζ με ονόματα

Sportdog Team
Αυτούς τους δύο εννοούσε ο Ουζουνίδης ότι του κάνουν πόλεμο - «Καυτό» ρεπορτάζ με ονόματα

Γιατί δεν άντεξε και ξέσπασε ο προπονητής του Παναθηναϊκού. 

Το ξέσπασμα του Μαρίνου Ουζουνίδη στη χθεσινή του συνέντευξη στη Nova έχει επισκιάσει ακόμα και την πιθανή πώληση του Ροντρίγκο Μολέντο στον ΠΑΟΚ, καθώς ο προπονητής του Παναθηναϊκού αποφάσισε να μιλήσει με τη σκληρή γλώσσα της αλήθειας, τονίζοντας πόσο πιθανό είναι, πλέον, ο σύλλογος να… καταστραφεί μέσα στον Γενάρη.

Βέβαια, όπως σας ενημερώσαμε και σε άλλο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, το timing αυτών των δηλώσεων δεν αποκλείεται να είχε και έναν επικοινωνιακό σκοπό, προκειμένου να «προετοιμαστεί» το έδαφος για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν, όπως είναι η πώληση ενός πρωτοκλασάτου παίκτη σε μία άλλη μεγάλη και «εχθρική» ελληνική ομάδα.

Παράλληλα, φοβερή αίσθηση προκάλεσε και η τοποθέτηση του Μαρίνου Ουζουνίδη για τον «πόλεμο» που φέρεται να δέχεται από ανθρώπους εντός της ομάδας.

«Στα δύσκολα πρέπει να είσαι εκεί και εγώ και το τιμ προτιμάμε να πολεμάμε και ας χάσουμε, παρά να κρυφτούμε πίσω από την κουρτίνα, γιατί πολλοί είναι από πίσω και πολεμάνε εμάς που είμαστε μπροστά, ακόμα και από μέσα από την ομάδα. Όποιος βάζει το προσωπικό του συμφέρον ή τον  εγωισμό ή τον θυμό του για κάποα πράγματα μόνο κακό κάνει στην ομάδα. Ο χρόνος θα τους κρίνει όλους», είπε χαρακτηριστικά.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μόνο τυχαία δεν έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση, καθώς θεωρεί ότι υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον Γιάννη Αλαφούζο και κάνουν ακόμα δυσκολότερο το έργο του.

Προφανώς ο κόουτς του Τριφυλλιού αναφέρεται στους άμεσους συνεργάτες του πρώην προέδρου της ΠΑΕ που έχουν παραμείνει στον σύλλογο και κινούν τα νήματα διοικητικά. Βεβαίως, τα «βέλη» του Μαρίνου Ουζουνίδη έχουν συγκεκριμένους αποδέκτες, μιας και πλέον δεν είναι πολλά τα άτομα που ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αφήσει για να «τρέχουν» τον σύλλογο.

Από τη μία, πρόκειται για τον Χρήστο Παναγόπουλο, ο οποίος ήταν το «δεξί χέρι» του Γιάννη Αλαφούζου στην ΠΑΕ, αλλά πλέον δεν έχει ενεργό ρόλο, και από την άλλη, για τον Αγησίλαο Τουμαζάτο, ο οποίος εκτελεί χρέη οικονομικού διευθυντή στο σύλλογο, εξακολουθεί να εργάζεται για την ομάδα, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον μεγαλομέτοχο για ό,τι σοβαρό απασχολεί τον Παναθηναϊκό και θεωρείται ως ένας από τους «ήρωες» που έχουν απομείνει να παλεύουν για τη σωτηρία του Τριφυλλιού.

Εξάλλου, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει πάψει να ενημερώνεται και να νοιάζεται για την ομάδα, ωστόσο φαίνεται πως δεν μπορεί να συνυπάρξει σε αυτή τη φάση με τους άμεσους συνεργάτες του μεγαλομετόχου, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό ενόψει των εξελίξεων που έρχονται.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags