Facebook Pixel Τους πρόλαβε η Άρσεναλ για Μαυροπάνο - Σεβίλλη, Ουντινέζε και Ολυμπιακός τον ήθελαν!
| 2018-01-05 22:23:00

Όλη η αλήθεια για Μαυροπάνο - Από ποιους τον «έκλεψε» η Άρσεναλ και που τον στέλνει!

Sportdog Team
Όλη η αλήθεια για Μαυροπάνο - Από ποιους τον «έκλεψε» η Άρσεναλ και που τον στέλνει!

Απίστευτο ποιες ομάδες ήθελαν τον 20χρονο αμυντικό.

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, αφού πήρε μεταγραφή για την Άρσεναλ, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα ευτύχησε να ολοκληρώσει την μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία του, ύψους 2,1 εκατ. ευρώ.

Για τον ταλαντούχο άσο υπήρχε ενδιαφέρον τόσο από την Ελλάδα (Ολυμπιακός) όσο και από το εξωτερικό, ωστόσο η Άρσεναλ ήταν αυτή που είχε τον πρώτο λόγο εξ’ αρχής, παρά τα όσα γράφτηκαν εκ των υστέρων.

Συγκεκριμένα, για τον παίκτη είχε ενδιαφερθεί και η Σεβίλλη, όμως σε καμία περίπτωση η υπόθεση δεν ήταν σε τόσο προχωρημένο στάδιο όσο με τους Άγγλους ώστε να μιλάμε για «μάχη» μεταξύ των δυο συλλόγων.

Πέραν της Άρσεναλ, η μόνη ομάδα που είχε καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 1,1-1,2 εκατ. για τον Μαυροπάνο ήταν η ιταλική Ουντινέζε. Σε ενημέρωση προς τον ΠΑΣ Γιάννινα ότι ενδιαφέρεται για τον παίκτη είχε προχωρήσει και η Αταλάντα, ωστόσο ουδέποτε έκανε επίσημη «κρούση».

Ενδιαφέρον για τον 20χρονο στόπερ διατηρεί και η γερμανική Βέρντερ Βρέμης, η οποία είναι πιθανόν να τον αποκτήσει δια της πλαγίας οδού, δηλαδή μέσω δανεισμού από την Άρσεναλ. Παράλληλα, ο νεαρός Έλληνας είχε προταθεί σε ακόμα τρεις αγγλικές ομάδες, δυο από την Premier League και μια από την Championship.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags