Facebook Pixel Sportdog.gr | Πικραμένος, αλλά… τρελός Ολυμπιακός! Τι ζήτησε ο Λεμονής από τους παίκτες
| 2018-01-05 23:35:00

Πικραμένος, αλλά… τρελός Ολυμπιακός! Τι ζήτησε ο Λεμονής από τους παίκτες

Sportdog Team
Πικραμένος, αλλά… τρελός Ολυμπιακός! Τι ζήτησε ο Λεμονής από τους παίκτες

Σπουδαίες ατάκες από τον Έλληνα τεχνικό!

Ο Τάκης Λεμονής έλυσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, καθώς τον διαδέχθηκε ο Όσκαρ Γκαρθία στον πάγκο της ομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός βρέθηκε στου Ρέντη για να αποχαιρετήσει τους παίκτες και τους ανθρώπους της ομάδας και έδειχνε εμφανώς στεναχωρημένος από την εξέλιξη των πραγμάτων, αφού η τέταρτη θητεία του στην ομάδα της καρδιάς του έληξε άδοξα.

Αυτό, ωστόσο, δεν εμπόδισε τον «Sir Takis» να δείξει την αγάπη του για τον Ολυμπιακό.

Ο Λεμονής μίλησε στους παίκτες, τους οποίους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και τους ζήτησε να πάρουν το πρωτάθλημα ώστε να το πανηγυρίσουν όλοι μαζί τον Μάιο, όπως τόνισε χαρακτηριστικά!

«Σας ευχαριστώ για όλα. Ήμουν στην ομάδα 100 μέρες. Όταν ήρθα η ομάδα όταν ήταν στην 5η θέση του πρωταθλήματος και τώρα είναι πρώτη. Θέλω και τον Μάιο να είναι και πάλι εκεί, να πάρουμε το πρωτάθλημα και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία που είχαμε, καλή επιτυχία σε όλους», ήταν τα λόγια του προς την ομάδα, πριν ευχαριστήσει τους πάντες έναν έναν χωρίς να κρύψει τη συγκίνησή του.

Αμέσως μετά, τον λόγο πήρε και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος είπε τα εξής: «Ο Τάκης είναι πάντα κοντά μας, είναι στρατιώτης του Ολυμπιακού. Είναι μεγάλη ψυχή για τον Ολυμπιακό αυτός ο άνθρωπος. Θέλω και μπροστά σας να πω ότι ως Ολυμπιακός θα είμαστε δίπλα του σε ό,τι κι αν χρειαστεί. Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags