Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερές ατάκες Τζούρτζεβιτς για Ολυμπιακό και τα δικά του γκολ!
| 2018-01-06 12:42:00

Φοβερές ατάκες Τζούρτζεβιτς για Ολυμπιακό και τα δικά του γκολ!

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Τζούρτζεβιτς για Ολυμπιακό και τα δικά του γκολ!

Θέλει να χτίσει ψυχολογία!

Την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα διαθέτει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Τζούρτζεβιτς, για αυτό και θεωρεί ότι οι Πειραιώτες θα είναι ξανά πρωταθλητές!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο alo.rs:

Για τις επιδόσεις του στο σκοράρισμα:

Είναι καλό που έχω αρχίσει να σκοράρω, καθώς συνήθως έμπαινα στα ματς ως αλλαγή. Τώρα, σκόραρα σε δύο παιχνίδια και ελπίζω να συνεχίσω έτσι και να σκοράρω περισσότερο. Πιστεύω πως τα γκολ θα με βοηθήσουν να "χτίσω" την αυτοπεποίθησή μου, που είναι πάρα πολύ σημαντική για έναν στράικερ.

Για τη μάχη του πρωταθλήματος:

Έχουμε έναν πόντο απόσταση από τους πιο κοντινούς διώκτες μας. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα για το πρωτάθλημα. Πιστεύω πως από τη στιγμή που είμαστε η καλύτερη ομάδα, θα είμαστε πρωταθλητές ξανά.

Για τους Ζντιέλαρ και Βούκοβιτς:

Ο Ζντιέλαρ με βοήθησε πολύ όταν πήγα στην ομάδα του Πειραιά, καθώς ήταν παλιός εκεί. Με αυτόν και τον Βούκοβιτς βγαίνουμε και κάνουμε παρέα.

Για το σερβικό ποδόσφαιρο:

Μιλάω με πρώην συμπαίκτες μου και παρακολουθώ το σερβικό ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ χαρούμενος που η Παρτιζάν και ο Ερυθρός Αστέρας συνεχίζουν στο Europa League. Αυτή είναι πολύ σημαντική επιτυχία για το ποδόσφαιρό μας.

Για το αν μιλάει με τον πρώην στράικερ της Παρτιζάν, τον Λεονάρντο:

Δεν έχω ακούσει νέα του από τότε που έφυγε από την Παρτιζάν. Ξέρω πως είναι στην Αλ Αχλί, τίποτε άλλο.

Για το αν Παρτιζάν και Αστέρας μπορούν να προχωρήσουν στο Γιουρόπα Λιγκ:

Πιστεύω πως τόσο η Παρτιζάν όσο και ο Ερυθρός Αστέρας μπορούν να προκριθούν στην επόμενη φάση του Europa League, έστω και αν έχουν να αντιμετωπίσουν δυνατούς αντιπάλους.

Για την Εθνική Σερβίας στο Μουντιάλ:

Η συμμετοχή μας στο Μουντιάλ αποτελεί τεράστια επιτυχία. Θα είμαστε σε ένα γκρουπ με δυνατές ομάδες. Η Βραζιλία είναι ιδιαίτερα δυνατή. Πιστεύω πως μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Για την κλήση του στην Εθνική:

Δεν με επιβαρύνει καθόλου. Είναι σημαντικό για μένα να παίξω καλά και αν βρεθώ στη λίστα με τις κλήσεις, θα είμαι χαρούμενος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags