Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερός ΠΑΟΚ στο 2018! Κορυφή με πεντάρα στον Λεβαδειακό και... come back Πρίγιοβιτς
| 2018-01-06 19:11:00

Τρομερός ΠΑΟΚ στο 2018! Κορυφή με πεντάρα στον Λεβαδειακό και... come back Πρίγιοβιτς

του Δημήτρη Σκούφου
Τρομερός ΠΑΟΚ στο 2018! Κορυφή με πεντάρα στον Λεβαδειακό και... come back Πρίγιοβιτς

5-0 με Πρίγιοβιτς, Κάμπος και Πέλκα.

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι του για το 2018. Ο Δικέφαλος έκανε... περίπατο απέναντι στους Βοιωτούς και με δύο γκολ του Κάμπος, δύο του Πρίγιοβιτς (που έκανε τρομερό come back στην 11άδα) και ένα του Μάτος, πέρασε στην κορυφή, περιμένοντας... γκέλα των ΑΕΚ και Ολυμπιακού για να παραμείνει σε αυτή. 

Το σκορ για τους Θεσσαλονικείς άνοιξε ο Μάτος στο 18', ύστερα από όμορφη σέντρα του Πέλκα, με τον Λεβαδειακό να χάνει την μοναδική μεγάλη του ευκαιρία στο 41' με τον Γιακουμάκη, ο οποίος αστόχησε από το ύψος του πέναλτι κι ενώ ήταν ολομόναχος. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι απλούστευσαν τα πράγματα, αφού στο 59' το σκορ ήταν, ήδη, 4-0.

Στο 48΄ ο Κάμπος πέρασε τρεις παίκτες και με τρομερό σουτ έκανε το 2-0, ενώ ο Πρίγιοβιτς στο 57' έγραψε το 3-0, παίρνοντας το... ριμπάουντ ύστερα από την ασθενή απόκρουση του Επασί σε σουτ του Λημνιού. Το 4-0 σημείωσε δύο λεπτά μετά ο Κάμπος, ο οποίος παρέλαβε την πανέμορφη μπαλιά του Πέλκα και με ωραίο "τσίμπημα" πέρασε την μπάλα πάνω από τον κίπερ των Βοιωτών, σκοράροντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Πρίγιοβιτς με πέναλτι στο 89', το οποίο είχε κερδίσει ο ίδιος από τον Αντιλέχου.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Δημήτρης Πέλκας ήταν και πάλι ο ιθύνων νους του ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας άσος οργάνωσε εξαιρετικά το παιχνίδι της ομάδας του και φυσικά πιστώνεται τις ασίστ στο γκολ του Μάτος, αλλά και στο δεύτερο του Τζάλμα Κάμπος.

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο βασικό σχήμα του ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ, με τον Πασχαλάκη να είναι στο τέρμα, τους Κρέσπο και Βαρέλα στο κέντρο της άμυνας, τον Μάτος στο δεξί άκρο και τον Βιεϊρίνια στο αριστερό. Οι Μαουρίτσιο και Κάνιας ήταν στα χαφ και μπροστά η τριάδα αποτελούνταν από τους Κάμπος, Πέλκα και Λημνιό, σε διάταξη 4-2-3-1.

Όσο για τον Λεβαδειακό, παρατάχθηκε με 3-4-3, με τους Ζαραδούκα, Αντιλέχου και Τσαμπούρη στην άμυνα. Οι Λεονάρντο, Νουάνκο, Νιάσε και Φαβάρο ήταν στην μεσαία γραμμή και οι Γιουσούφ, Γιακουμάκης και Μαρκόφσκι στην επίθεση.

Η ΦΑΣΗ: Το πρώτο γκολ του Κάμπος. Ο Αγκολέζος πέρασε τρεις παίκτες του Λεβαδειακού, παίρνοντας βοήθεια και από τις κόντρες και με φοβερό σουτ έγραψε το 2-0.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Χωρίς πολλά προβλήματα η διαιτησία του Βάτσιου. Το πέναλτι που υπέδειξε στο 88' πάνω στον Πρίγιοβιτς ήταν σωστό, όπως και η δεύτερη κίτρινη στον Τσαμπούρη στις καθυστερήσεις. Ειδική μνεία αξίζει να γίνει στον βοηθό Φωτόπουλο, ο οποίος... αντικαταστάθηκε από τον 4ο διαιτητή Κιοτζένη, λόγω τραυματισμού και... αποθεώθηκε από όλη την Τούμπα.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Από το ξεκίνημα ο ΠΑΟΚ μπήκε με στόχο να καθαρίσει το ματς από το πρώτο μέρος και εν μέρει τα κατάφερε. Το γκολ στο 18' του έδωσε άλλο αέρα και μέσα σε 15' λεπτά στο δεύτερο είχε κλειδώσει τη νίκη, απέναντι σε έναν κάκιστο Λεβαδειακό.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Στην κορυφή της Superleague ανέβηκε ο Δικέφαλος του Βορρά μετά τα πέντε γκολ στους Βοιωτούς, παρέμεινε αήττητος στην Τούμπα και φυσικά περιμένει... γκέλες των Ολυμπιακού και ΑΕΚ για να μείνει στην πρώτη θέση.

ΠΑΤΑ ΤΟ: Δείτε ΕΔΩ τα γκολ του αγώνα

Θυμηθείτε ΕΔΩ το live της αναμέτρησης

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Κάνιας (46΄ Τσίμιροτ), Κάμπος, Πέλκας (77΄ Κουλούρης), Λημνιός (64΄ Μπίσεσβαρ), Πρίγιοβιτς.

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Αντιλέου, Φρανσίσκο, Λεονάρντο, Ζαραδούκας (58΄ Μπελγκαζουανί), Νιάς (64΄ Μητρόπουλος), Ομπιόρα, Τσαμπούρης, Γιουσούφ, Μαρκόφσκι, Γιακουμάκης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags