Facebook Pixel Sportdog.gr | Φέρνει άλλους δύο «Μιραλάς» και τρελαίνει κόσμο - Τι γίνεται με Κάμπελ, Τουρέ, Ρεμί και Μπάμπα
| 2018-01-07 08:36:00

Φέρνει άλλους δύο «Μιραλάς» και τρελαίνει κόσμο - Τι γίνεται με Κάμπελ, Τουρέ, Ρεμί και Μπάμπα

Sportdog Team
Φέρνει άλλους δύο «Μιραλάς» και τρελαίνει κόσμο - Τι γίνεται με Κάμπελ, Τουρέ, Ρεμί και Μπάμπα

Η επιστροφή του Βέλγου ήταν απλά η αρχή...

Σύμφωνα με τη Sportday, ο Ολυμπιακός θα κάνει άλλες δύο μεταγραφικές κινήσεις του επιπέδου Κέβιν Μιραλάς και θα πρόκειται για έναν μέσο και έναν επιθετικό.

Ακόμα δεν έχουν διαρρεύσει τα ονόματα αλλά θα είναι ένα οχτάρι με ότι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον του Οφόε στο λιμάνι και ένας φουνταριστός, μιας και ο Εμενίκε δεν υπολογίζεται.

Ηδη έχει ακουστεί πιθανή επιστροφή του Γιάγια Τουρέ, ενώ από τους επιθετικούς πάντα παίζει το όνομα του Λοϊκ Ρεμί.

Στο τραπέζι θα πέσει κι η λίστα του νέου τεχνικού των Πειραιωτών, Όσκαρ ΓκαρΣία, καθώς του ζήτησε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς να είναι «έτοιμος» στις συζητήσεις που θα γίνουν προσεχώς και να αναφέρει τις λύσεις που θεωρεί ότι μπορούν να ακολουθήσουν άμεσα το πλάνο του. 

Εδώ και κάποιες ημέρες κυκλοφορεί το όνομα του Τζόναθαν Μπάμπα, όπως γράφει ο ΓΑΥΡΟΣ, του νεαρού επιθετικού της Σεντ Ετιέν, που σίγουρα αρέσει στον Καταλανό τεχνικό που τον γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους παρουσία στους «στεφανουά». Μάλιστα, συνεχίστηκαν τα σενάρια μέσω του γαλλικού Τύπου και το Σάββατο. Πρόκειται για παίκτη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Τη φετινή σεζόν έχει 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μια στο Λιγκ Καπ. Στα συν της υπόθεσης είναι ότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags