Facebook Pixel «Απαντήσεις» Μαρινάκη σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Sportdog.gr
| 2018-01-07 11:45:00

«Απαντήσεις» Μαρινάκη σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Γιατί έριξε... πυρηνικά, ποιους φέρνει μετά τον Μιραλάς

Sportdog Team
«Απαντήσεις» Μαρινάκη σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Γιατί έριξε... πυρηνικά, ποιους φέρνει μετά τον Μιραλάς

Φοβερή «διαταγή» του μεγαλομετόχου στους συνεργάτες του.

Τελικά δεν το χαρίζει το φετινό πρωτάθλημα ο Βαγγέλης Μαρινάκης... Παρά τα όσα εξωφρενικά ακούστηκαν και γράφτηκαν πριν και μετά το διαζύγιο με τον Τάκη Λεμονή και τα ηρωικά «Βαγγέλη πούλα» μέσω facebook, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού αποδεικνύει έμπρακτα και ότι αγαπάει την ομάδα που υποστηρίζει φανατικά από παιδί και ότι συνεχίζει να επενδύει χρόνο και χρήμα σε αυτήν.

Εδώ και πολλές μέρες είχε αρχίσει να διαφαίνεται η πρόθεσή του να «τρομάξει» τους ανταγωνιστές και τους αμφισβητίες του. Το ότι κόπηκαν στα στελέχη της ΠΑΕ οι πρωτοχρονιάτικες άδειες έδειχνε ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός είχε μπει στην τελική ευθεία υλοποίησής του και ότι έπρεπε όλοι να είναι στο πόστο τους.

Το γεγονός ότι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έδειχναν να είναι πολύ «ζεστοί» και έτοιμοι για μεταγραφές από νωρίς έφερε σε θέση μάχης τον Ολυμπιακό και ο Βαγγέλης Μαρινάκης λέγεται πως ζήτησε από τους συνεργάτες του να δίνουν «απαντήσεις» σε κάθε κίνηση των... δελφίνων του τίτλου.

Μάλλον δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι την αμέσως επόμενη μέρα που η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μασούντ, διέρρευσε από το Λιμάνι ότι «κλείδωσε» η μεταγραφή του Χατζισαφί από τον Πανιώνιο. Όμως, οι Ερυθρόλευκοι άργησαν να ανακοινώσουν τον Ιρανό παίκτη και μάλλον καθόλου τυχαία προχώρησαν στη συγκεκριμένη κίνηση την ίδια ακριβώς μέρα που η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μοράν. Σε κάθε προσπάθεια επικοινωνιακής επικράτησης των αντιπάλων του, ο Ολυμπιακός είχε μια απάντηση, κάτι που συνεχίστηκε και χθες!.

Με την ΑΕΚ να ρίχνει «4άρα» με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τον ΠΑΟΚ «5άρα» στον Λεβαδειακό, αλλά να φέρνει και τον Αζεβέδο στη Θεσσαλονίκη, από το Λιμάνι εκτόξευσαν τον πρώτο τους... πυρηνικό πύραυλο για το φετινό χειμώνα.

Με την ανακοίνωση της συμφωνίας για την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς επισκίασαν για μια ακόμα φορά τη δραστηριότητα των αντιπάλων τους. Και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες κινήσεις από τον Πειραιά, με απώτερο στόχο, πέρα από την επικράτηση στο παιχνίδι των εντυπώσεων, να είναι και αυτός της αγωνιστικής και βαθμολογικής επικράτησης με το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δείχνει ξεκάθαρα ότι φέτος δεν... αστειεύεται και ότι θα κάνει τα πάντα για να υλοποιήσει την υπόσχεση, που δημόσια έδωσε στις 9 Σεπτεμβρίου σε τηλεοπτικό του διάγγελμα, απευθυνόμενος όχι μόνο προς τον κόσμο του Ολυμπιακού αλλά ακόμα και προς τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

 «Αυτό που είπε ο πρωθυπουργός στην ΔΕΘ, ότι μένει τώρα να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, εγώ του λέω ότι απομένει να πάρει ο Ολυμπιακός το 8ο συνεχόμενο! Να ξέρει ο κ. Τσίπρας ότι το 8ο πρωτάθλημα συνεχόμενο θα το πάρει ο Ολυμπιακός, αλλά αν δεν παλέψεις και δεν δουλέψεις σκληρά τίποτα δεν θα έρθει», είχε χαρακτηριστικά δηλώσει το αφεντικό των Πειραιωτών μετά το 1-1 στην Ξάνθη και γι’αυτό, πλέον, δεν αφήνει τίποτα στη τύχη του.

Όπως όλα δείχνουν, η απόκτηση των Χατζισαφί, Μιραλάς ήταν μόνον η αρχή των χειμερινών μεταγραφών το Ολυμπιακού.

Αλλωστε, δεδομένο πρέπει να θεωρείται ότι μία σούπερ κίνηση (τουλάχιστον) έχει το... ελεύθερο από τον Ολυμπιακό να κάνει και η πλευρά του νέου προπονητή, Οσκαρ Γκαρθία. Στο πλαίσιο αυτό, ο Ισπανός μάνατζερ του 45χρονου τεχνικού φαίνεται πως κάνει προσπάθεια να φέρει στο Λιμάνι του Πειραιά έναν εκ των Σοριάνο ή Τέγιο, ωστόσο από τη Γαλλία επιμένουν ότι ενδιαφέρον υπάρχει από την πλευρά του Γκαρθία και για τον μέχρι πρόσφατα παίκτη του στη Σεντ Ετιέν, Ζονατάν Μπαμπά.

Πρόκειται για 21χρονο Ιβοριανό με γαλλικό διαβατήριο επιθετικό (παίζει σε όλες τις θέσεις), του οποίου το συμβόλαιο με τη Σεντ Ετιέν λήγει σε λιγότερο από 6 μήνες. Τα πάει εξαιρετικά φέτος με 5γκολ και 2 ασίστ σε 16 ματς με τους «Στεφανουά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags