Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρόβλημα για ΠΑΟΚ ενόψει Κυπέλλου
| 2018-01-07 15:05:00

Πρόβλημα για ΠΑΟΚ ενόψει Κυπέλλου

Sportdog Team
Πρόβλημα για ΠΑΟΚ ενόψει Κυπέλλου

Τραυματίας ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου.

Πρόβλημα, όχι ιδιαίτερα σοβαρό, προέκυψε στον ΠΑΟΚ με τον Χοσέ Κάνιας, ο οποίος πάντως θα υποβληθεί σε εξετάσεις τη Δευτέρα (07/01) και λογικά δε θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τα Τρίκαλα. 

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο επαναληπτικός της Τρίτης (09.01) δεν αφήνει περιθώρια για ξεκούραση, οπότε το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου, μερικές ώρες μετά τον αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό, συγκεντρώθηκε στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσημβρία και έπιασε δουλειά.

Όσοι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση του Σαββάτου έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα, όπου ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και μετά το απαραίτητο ζέσταμα, έπαιξαν παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, έκαναν εξάσκηση στα τελειώματα και για φινάλε το… μενού περιελάμβανε παιχνίδι 5 Vs 4 με έναν τερματοφύλακα.

Ο Χοσέ Κάνιας αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γαστροκνήμιο. Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου είναι πως η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά την Δευτέρα θα περάσει από εκτενή έλεγχο για πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Οι Ελ Καντουρί και Γλύκος συνέχισαν το πρόγραμμά τους, ενώ ο Εργκούς Κάτσε έμεινε στο σπίτι, καθώς ανέβασε πυρετό.

Ο Δικέφαλος θα προπονηθεί την Δευτέρα (08.01) στις 11:00 στην Νέα Μεσημβρία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags