Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτό άρεσε στον Ουζουνίδη - Η ατάκα του για τις χαμένες ευκαιρίες και η αισιοδοξία για το μέλλον
| 2018-01-07 17:09:00

Αυτό άρεσε στον Ουζουνίδη - Η ατάκα του για τις χαμένες ευκαιρίες και η αισιοδοξία για το μέλλον

Sportdog Team
Αυτό άρεσε στον Ουζουνίδη - Η ατάκα του για τις χαμένες ευκαιρίες και η αισιοδοξία για το μέλλον

Πού στάθηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί του Πλατανιά;

Αναλυτικά, το σχόλιο του Μαρίνου Ουζουνίδη στην κάμερα της Nova:

«Σε ένα παιχνίδι, τα κάνεις όλα για να πετύχεις γκολ. Σε πολλές φάσεις τα κάναμε όλα σωστά, με καλές κινήσεις με την μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ωστόσο δεν είχαμε την αποτελεσματικότητα που θα έπρεπε για να τελειώσουμε νωρίτερα το παιχνίδι.

Μου άρεσε που ήμασταν γρήγοροι σήμερα, παίξαμε γρήγορα, κάναμε καλές κινήσεις αλλά αυτά θα φανούν ακόμα περισσότερο αν έχουμε αποτελεσματικότητα στην αντίπαλη περιοχή. Όπως πήγαινε το παιχνίδι σήμερα, φοβηθήκαμε σε κάποιο σημείο ότι δεν θα καταφέρουμε να βάλουμε γκολ, ευτυχώς τελικά νικήσαμε και τώρα μπορούμε να δουλέψουμε λίγο περισσότερο σε ορισμένα πράγματα μέσα στην αντίπαλη περιοχή, για να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια.

Χαιρόμαστε για τη νίκη, καθώς μια ομάδα σαν τη δική μας δεν μπορεί να είναι τόσο καιρό μακριά από τις νίκες, κάτι τέτοιο μας δημιουργεί άγχος. Ωστόσο, θέλω να πιστεύω ότι έχουμε ένα καλό γκρουπ στον Παναθηναϊκό, καλούς ποδοσφαιριστές, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα και μέσα από την προπόνηση να βελτιωνόμαστε συνεχώς ενόψει της συνέχειας της σεζόν».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags