Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ξέρανε» την Λαμία με φαουλάρα του Μεχία η Ξάνθη! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-01-07 19:09:00

«Ξέρανε» την Λαμία με φαουλάρα του Μεχία η Ξάνθη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
«Ξέρανε» την Λαμία με φαουλάρα του Μεχία η Ξάνθη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Επέστρεψαν στις νίκες (1-0) οι Ακρίτες.

Στις νίκες μετά από τέσσερις αγώνες επέστρεψε η Ξάνθη που επικράτησε με 1-0 της Λαμίας εκτός έδρας με ένα τρομερό χτύπημα φάουλ του Μεχία στο 34' της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ πίεσε πολύ για την ισοφάριση, όμως βρήκε απέναντί της έναν εξαιρετικό Ζίβκοβιτς κι έτσι δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το σημερινό ματς.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Μεχία ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ της νίκης για τους Ακρίτες, όμως ο Ζίβκοβιτς μπορεί να θεωρηθεί ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ομάδας του, αφού κράτησε το μηδέν με ορισμένες εντυπωσιακές επεμβάσεις.

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ:

 

Η ΦΑΣΗ: Το απίστευτο φάουλ του Μεχία στο 34' που έδωσε το τρίποντο στην Ξάνθη.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Αρκετές κάρτες έδειξε ο διαιτητής Παπαπέτρου, που γενικότερα δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στον έλεγχο του παιχνιδιού.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Μεγάλη η νίκη για την Ξάνθη όπως εξελίχθηκε το ματς, αφού η Λαμία θα μπορούσε να σκοράρει σε μια από τις φάσεις που "έσωσε" ο Ζίβκοβιτς.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Στους 21 βαθμούς ανέβηκαν οι Ακρίτες μετά από το σημαντικό τρίποντο μέσα στην Λαμία και μπήκαν με τον καλύτερο τρόπο στο 2018, καθώς είχαν να γευτούν την χαρά της νίκης τέσσερις αγώνες. Αντιθέτως, η Λαμία έμεινε στους 16 βαθμούς και στρέφει την προσοχή της στο κύπελλο, στην σπουδαία ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

ΠΑΤΑ ΤΟ: Δείτε ΕΔΩ το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λαμία (Μπάμπης Τεννές):
Μελίσσας, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Όμο (46' Αναστασόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος, Τσούκαλος, Μπλάζιτς, Πίτι, Βάντερσον (72' Καραγιάννης), Βουό (46' Ακόστα)

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Ντε Λούκας (80' Μελιόπουλος), Λουσέρο, Μεχία, Κασάδο, Λισγάρας, Γέντρισεκ, Σβάρνας, Φασίδης (74' Σιλά), Φλίσκας, Τριάδης (56' Ντουρίτσκοβιτς)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags