Τα απίθανα πράγματα που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζονται και το 2018.

Στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού στον κάμπο κόντρα στην ΑΕΛ ο διαιτητής του αγώνα Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος έκλεισε τα μάτια σε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ παράβαση πέναλτι του Λαγού, με τον παίκτη της ΑΕΛ να βρίσκει ατο 5' του αγώνα την μπάλα με το χέρι, όμως ο ρέφερι του ματς να αφήνει το ματς να συνεχιστεί.

Πρόκειται για μία ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗ φάση, η οποία δεν χωράει συζήτηση ότι πρόκειται για πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο οι διαιτητές του ματς αποφάσισαν λανθασμένα να μη δώσουν, αδικώντας για ακόμη μία φορά τη φετινή σεζόν τους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα, στην επόμενη φάση ο Μάριν ανατρέπεται μέσα στην μεγάλη περιοχή των «βυσσινί» με τον αντίπαλο αμυντικό να τον βρίσκει και να πέφτει στο έδαφος, με τη φάση πάντως να είναι πολύ δύσκολη.


Το redking.gr γράφει: "Έπνιξε" διπλό πέναλτι ο Διαμαντόπουλος!

Δύο παραβάσεις σε δύο διαφορετικές φάσεις μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα δεν έδωσε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Λάρισα!

Αρχικά, ο Λαγός έκοψε με απλωμένο χέρι την μπάλα από το γύρισμα του Μάριν στο 6’, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ο Γερμανός μεσοεπιθετικός ανατράπηκε από τον Ρέντζα (τον βρήκε την ώρα που είχε περάσει).

Ωστόσο, ο ρέφερι από την Αρκαδία δεν υπέδειξε καμία από τις δύο παραβάσεις. Ωραία αρχίσαμε...