Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερές ατάκες Μιραλάς για Ολυμπιακό και... Μαρινάκη - "Βούλιαξε" το αεροδρόμιο! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-01-07 22:44:00

Φοβερές ατάκες Μιραλάς για Ολυμπιακό και... Μαρινάκη - "Βούλιαξε" το αεροδρόμιο! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Μιραλάς για Ολυμπιακό και... Μαρινάκη - "Βούλιαξε" το αεροδρόμιο! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Τρομερή υποδοχή, έκαναν… θύρα 7 το Ελ. Βενιζέλος.

Περισσότεροι από 1500 οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος το βράδυ της Κυριακής για να υποδεχθούν τον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος έφτασε στην Ελλάδα λίγο μετά τις 22.30 και στις πρώτες του δηλώσεις από το αεροδρόμιο, ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους φιλάθλους και τόνισε πως γύρισε σπίτι του.

Ο Βέλγος άσος εμφανίστηκε με το κασκόλ του Ολυμπιακού που έγραφε 44 (μήνυμα για τον τίτλο), υποσχέθηκε ότι θα κάνει τα πάντα για να πάρουν το πρωτάθλημα, ενώ στην συνέχεια γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς που άναψαν δεκάδες καπνογόνα και έκαναν τη… νύχτα – μέρα και την έξοδο 7 του αεροδρομίου… θύρα 7!

"Ο πρόεδρος έκανε τα πάντα για να καταφέρω να γυρίσω στο σπίτι μου. Ο Ολυμπιακός δεν είναι απλά ένα κλαμπ, είναι η οικογένειά μου, το σπίτι μου. Ανυπομονώ να φορέσω ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού και να σημειώσω ξανά πολλά γκολ και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που δεν με έχει ξεχάσει. Δεν τους ξέχασα ούτε εγώ, τους έχω στην καρδιά μου και ανυπομονώ να τους χαρίσω ευχάριστες στιγμές. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους και να δώσω το 100% για να πάρουμε το πρωτάθλημα" , ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις.

Ο Μιραλάς γνώρισε την αποθέωση και έζησε από κοντά την λατρεία του κόσμου προς το πρόσωπό του, που δεν άφηνε το αυτοκίνητο να φύγει, ενώ άκουσε τους φίλους του Ολυμπιακού να φωνάζουν το «είσαι ο καλύτερος για εμάς, Μιραλάς – Μιραλάς»!

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags