Facebook Pixel Η απίστευτη χασούρα του Σαββίδη με τον Αντόνις - Sportdog.gr
| 2018-01-08 10:15:00

Απίστευτη η χασούρα Σαββίδη από τον... παικταρά - Το φυσάνε και δεν κρυώνει στην Τούμπα

Sportdog Team
Απίστευτη η χασούρα Σαββίδη από τον... παικταρά - Το φυσάνε και δεν κρυώνει στην Τούμπα

Άλλο ένα «χτύπημα» του Φρανκ Άρνεσεν.

Μία από τις μεταγραφές που έκανε ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2015 με τον Φρανκ Άρνεσεν στο «κουμάντο», ήταν ο 22χρονος τότε ομογενής Τέρι Αντόνις από την Syndey FC. Για χάρη του, οι Θεσσαλονικείς έδωσαν 450 χιλιάδες ευρώ στην ομάδα της Αυστραλίας και 200 χιλιάδες ευρώ σε μάνατζερ όπως λένε οι «κακές γλώσσες», ενώ ο Αντόνις υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές άλλες 200 χιλιάδες ευρώ!

Τελικά ο πιτσιρικάς που είχε μπει στο μάτι του Ζοζέ Μουρίνιο σε ένα φιλικό της ομάδας του με την Τσέλσι στις 2 Ιουνίου 2015 και μετά το παιχνίδι ο Πορτογάλος προπονητής δήλωσε πως του άρεσε το πάθος του και οι τεχνικές αρετές του, αποδείχθηκε μία απόλυτα… αποτυχημένη επιλογή!

Τη σεζόν 2015-16 ο Αντόνις ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς και αγωνίστηκε σε μόλις επτά παιχνίδια του ΠΑΟΚ (4 στο Πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο), ενώ το καλοκαίρι του 2016 δόθηκε δανεικός στη Βέροια με το συμβόλαιό του πληρωμένο από τον ΠΑΟΚ και μέχρι το τέλος της χρονιάς αγωνίστηκε… δύο ολόκληρα λεπτά στο εκτός έδρας παιχνίδι της Βέροιας με τον Ατρόμητο!

Στη συνέχεια ο ομογενής χαφ δόθηκε δανεικός στην Western Sydney Wanderers με την οποία αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια και το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ τον άφησε ελεύθερο για να πάει στην ολλανδική Φένλο, βάζοντας όμως όρο για 35% ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης ελπίζοντας πως θα μειώσει τη… χασούρα του!

Και πάλι όμως οι ελπίδες αποδείχθηκαν… φρούδες. Αφού αγωνίστηκε σε δύο όλα κι όλα παιχνίδια του Κυπέλλου Ολλανδίας, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος την περασμένη εβδομάδα, με τη Φένλο να ανακοινώνει τη λύση του συμβολαίου του.

Κάπως έτσι, έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο «ΠΑΟΚ και Αντόνις», με τη συνολική ζημία των ασπρόμαυρων να ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ευρώ και τον ποδοσφαιριστή να έχει συμφωνήσει να επιστρέψει στην Αυστραλία για χάρη της Melbourne Victory, χωρίς ο ΠΑΟΚ να παίρνει ούτε ένα ευρώ! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags