Facebook Pixel Τι γίνεται στον Παναθηναϊκό με φορ και Αραβίδη - Sportdog.gr
| 2018-01-08 11:40:00

Τραγικές καταστάσεις στον ΠΑΟ - «Έκλεισε» ξένο φορ αλλά δεν τον παίρνει ακόμα γιατί...

Sportdog Team
Τραγικές καταστάσεις στον ΠΑΟ - «Έκλεισε» ξένο φορ αλλά δεν τον παίρνει ακόμα γιατί...

Ποιος Έλληνας επιθετικός παραμένει στο ακουστικό του. 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε, για μια ακόμη φορά, με τη σκληρή γλώσσα της αλήθειας στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, όταν και αναφέρθηκε στο θέμα των μεταγραφών.

Ο Έλληνας προπονητής ξεκαθάρισε πως, με τα υπάρχοντα δεδομένα, είναι πολύ δύσκολο να αποκτηθεί έστω και ένας ακόμα ποδοσφαιριστής μέσα στον Γενάρη (εκτός από τον Οικονόμου) και αυτή είναι η πραγματικότητα για το Τριφύλλι.

Μπορεί οι Πράσινοι να έχουν εντοπίσει έναν στόχο από το εξωτερικό για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, καθώς η ομάδα και χθες απέναντι στον Πλατανιά παρατάχθηκε χωρίς κλασικό φορ, ωστόσο το deal δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς ρευστό.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο Παναθηναϊκός έχει βρει τον παίκτη που ψάχνει για την επίθεση, ο ποδοσφαιριστής είναι «ζεστός» για να έρθει στην Ελλάδα, παρότι γνωρίζει την κατάσταση στον σύλλογο, ωστόσο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η μεταγραφή αν δεν εμφανιστούν στο τραπέζι των συζητήσεων χρήματα.

Άπαντες γνωρίζουν την πραγματικότητα στο Τριφύλλι και κανείς δεν υπογράφει αν δεν πάρει πρώτα μια προκαταβολή ή έστω κάποιες ισχυρές εγγυήσεις ότι θα εξοφληθεί κανονικά τις συμφωνημένες απολαβές του.

Σε αυτό το σημείο έχει «κολλήσει» και η συγκεκριμένη κίνηση για τον Παναθηναϊκό, καθώς ως γνωστόν σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει ούτε… ευρώ διαθέσιμο για μεταγραφές.

Οι Πράσινοι αναμένεται να περάσουν μια πολύ «καυτή» εβδομάδα, μιας και εκδικάζονται μια σειρά από προσφυγές, που μπορεί να φέρουν τον σύλλογο σε εξαιρετικά δεινή θέση, αν δεν βρεθούν τα χρήματα που απαιτούνται για τις συγκεκριμένες οφειλές.

Πάντως, αν όντως ο Παναθηναϊκός καταφέρει να ξεπεράσει με κάποιο τρόπο τον σκόπελο των προσφυγών, μια επιλογή που εξακολουθεί να βρίσκεται στα υπόψιν είναι αυτή του Χρήστου Αραβίδη.

Ο Έλληνας επιθετικός παραμένει χωρίς ομάδα και μπορεί να αποκτηθεί με ένα σχετικά μικρό συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ έχει συνεργαστεί με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον Πανιώνιο και αποτελεί σίγουρα μια εφικτή λύση, αν και εφόσον δεν προηγηθούν δυσάρεστες εξελίξεις στον σύλλογο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags