Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτό είναι το 6άρι που θέλει ο Ιβάν; Βραζιλιάνος με θητεία στη Ρωσία! (BINTEO)
| 2018-01-08 12:08:00

Αυτό είναι το 6άρι που θέλει ο Ιβάν; Βραζιλιάνος με θητεία στη Ρωσία! (BINTEO)

Sportdog Team
Αυτό είναι το 6άρι που θέλει ο Ιβάν; Βραζιλιάνος με θητεία στη Ρωσία! (BINTEO)

Προτάθηκε το... alter ego του Μαουρίσιο!

Ο λόγος για τον 30χρονο Βραζιλάνο αμυντικό μέσο (είναι καθαρόαιμο 6άρι αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στην άμυνα) Βαρκέν Αντίλσον, ο οποίος αυτή την περίοδο ανήκει στην Ατλέτικο Μινέιρο.

Όπως γράφει η Metrosport,  o παίκτης έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Βραζιλίας μέχρι τον Ιανουάριο του 2019, όμως δείχνει διατεθειμένος να αποχωρήσει από την Ατλέτικο για να επιστρέψει στην Ευρώπη. Τον Αντίλσον πρότεινε στους Μίχελ, Γκοντσαρόβα και Γιώργο Σαββίδη ο ατζέντης του Μαουρίσιο, ο Πιέρ Φερναντέζ. Μάλιστα οι Μαουρίσιο και Αντίλσον γνωρίζονται πολύ καλά, καθώς είχαν παίξει επί πέντε χρόνια μαζί, στην ρωσική Τέρεκ Γκρόζνι.

Ο Μαουρίσιο μάλιστα όταν ρωτήθηκε για τον συμπατριώτη του και πρώην συμπαίκτη του, έλεγε τα καλύτερα, υποστηρίζοντας πως εάν αποφασίσουν στον ΠΑΟΚ να προχωρήσουν σε μία τέτοια κίνηση, θα ισχυροποιήσουν σε αφάνταστο βαθμό την μεσαία γραμμή της ομάδας...

Η πρόταση για τον Αντίλσον, είναι στην διάθεση των επιτελών του ΠΑΟΚ και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση ανάμεσα στους επιτελείς του Δικεφάλου και τον εκπρόσωπο του παίκτη για να ξεκαθαρίσει το θέμα. Σύμφωνα με όσα έλεγε μάλιστα ο ατζέντης του, ο Αντίλσον μπορεί να έρθει στον ΠΑΟΚ ως ελεύθερος.

Για τον Αντίλσον, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον, σύμφωνα με όσα διαρρέονται από το περιβάλλον του από την Χετάφε, την Βιγιαρεάλ και την Μάλαγα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags