Facebook Pixel Τα πάνω-κάτω στον Ολυμπιακό μετά τη «βόμβα» Μιραλάς - Sportdog.gr
| 2018-01-08 13:03:00

Τα πάνω-κάτω στο Λιμάνι μετά τη «βόμβα» Μιραλάς - Ποιοι «παγώνουν», τι θέλει ο Γκαρσία

Sportdog Team
Τα πάνω-κάτω στο Λιμάνι μετά τη «βόμβα» Μιραλάς - Ποιοι «παγώνουν», τι θέλει ο Γκαρσία

Απρόσμενη εξέλιξη στα μεταγραφικά, πώς διαμορφώνεται το ρόστερ.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εντυπωσιακά τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, με την απόκτηση των Χατζισαφί και Μιραλάς, ενώ όλα τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η… συνέχεια θα είναι ανάλογη για τους πρωταθλητές.

Πάντως, η απόκτηση του Βέγλου σούπερ σταρ καλύπτει όλα τα κενά στην επίθεση, καθώς μπορεί να παίξει τόσο στα άκρα της επίθεσης, αν ο Όσκαρ Γκαρσία επιλέξει να αφήσει ίδιο το σύστημα της ομάδας (4-3-3), όσο και ως δεύτερος επιθετικός, αν προτιμήσει την αγαπημένη του διάταξη που είναι το 4-4-2.

Εξάλλου, σε αυτή τη φάση ο Ολυμπιακός έχει σε σούπερ φόρμα και τους δύο επιθετικούς του, Καρίμ Ανσαριφάρντ και Ούρος Τζούρτζεβιτς, ενώ όπως σας γράφαμε και χθες, είναι πολύ δύσκολο για τον Ισπανό προπονητή να εισηγηθεί μια ακόμα μεταγραφή για τη γραμμή κρούσης.

Άλλωστε, οι Ερυθρόλευκοι διαθέτουν αυτή τη στιγμή και αρκετές εναλλακτικές λύσεις από τη μέση και μπροστά. Αν υποθέσουμε ότι ο Μιραλάς με τον Μάριν, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, είναι οι βασικοί για τα άκρα της επίθεσης, υπάρχουν ακόμα ως μπακ απ οι Πάρντο, Σεμπά, αλλά και ο νεοαποκτηθείς Χατζισαφί που μπορεί να αγωνιστεί με ευκολία ως αριστερός χαφ μπροστά από τον Λεονάρντο Κούτρη.

Επομένως, το πιο πιθανό είναι, για να γίνει μία ακόμα κίνηση για τη γραμμή κρούσης, να προκύψει πρώτα αποχώρηση από τους υπάρχοντες παίκτες, δηλαδή είτε του Σεμπά είτε του Πάρντο, αν και δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή προχωρημένο ενδιαφέρον για κάποιον από τους δύο. 

Από εκεί και πέρα, οι Ερυθρόλευκοι δείχνουν πλήρεις στις υπόλοιπες θέσεις, με τον Όσκαρ Γκαρσία να μην έχει εισηγηθεί μέχρι στιγμής ζεστά την ενίσχυση σε κάποια συγκεκριμένη θέση. Η μόνη, άλλωστε, μεταγραφή που βρίσκεται αυτή τη στιγμή… στάντ μπάι είναι η απόκτηση του Ιγκόρ από τον Αστέρα, αν και εφόσον αποχωρήσει ο Φιγκέιρας, ο οποίος, πάντως, δεν βρίσκεται στη λίστα κάποιας καλής πορτογαλικής ομάδας, όπως γράφεται.

Πάντως, στο Λιμάνι δουλεύουν κάποιες υποθέσεις από τώρα για το καλοκαίρι, όπως αυτή του Κάμπελ, ο οποίος πάντα βρίσκεται ψηλά στην «ερυθρόλευκη» λίστα, ενώ μπορεί να απασχολήσει και ο Ιάπωνας Μιναμίνο, ο οποίος μένει ελεύθερος σε έξι μήνες και είναι από τους παίκτες που αρέσει πολύ στον νέο τεχνικό των Πειραιωτών. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags