Facebook Pixel Φούντωσαν τα σενάρια για Ίβιτς και Παναιτωλικό!
| 2018-01-08 18:36:00

Φούντωσαν τα σενάρια για την επόμενη ομάδα του Ίβιτς στην Ελλάδα - Θα πάει εκεί μετά τον ΠΑΟΚ;

Sportdog Team
Φούντωσαν τα σενάρια για την επόμενη ομάδα του Ίβιτς στην Ελλάδα - Θα πάει εκεί μετά τον ΠΑΟΚ;

Επιστρέφει σε πάγκο της Σούπερ Λιγκ ο Σέρβος κόουτς;

Ο Βλάνταν Ίβιτς παραμένει χωρίς ομάδα από τότε που αποχώρησε από τον πάγκο του ΠΑΟΚ και τις τελευταίες ώρες το όνομά του «παίζει» δυνατά για την επιστροφή του στη Super League.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος τεχνικός παρουσιάζεται να είναι ο πρώτος στόχος της διοίκησης του Παναιτωλικού, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Μάκη Χάβο, ο οποίος απολύθηκε μετά τη νέα βαριά ήττα από την ΑΕΚ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, όντως ο νεαρός κόουτς αποτελεί τον διακαή πόθο του ιδιοκτήτη της ομάδας του Αγρινίου, Φώτη Κωστούλα, με εναλλακτική επιλογή, όπως λέγεται, τον Άκη Μάντζιο

Πάντως, ο πρώην τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά δεν βλέπει με πολύ καλό μάτι την προοπτική του Παναιτωλικού, έχοντας προφανώς μεγαλύτερες βλέψεις για τη συνέχεια της καριέρας του.

Εξάλλου, είναι «νωπά» ακόμα τα σενάρια στη Θεσσαλονίκη που ήθελαν τον Βλάνταν Ίβιτς να αποτελεί υποψήφιο αντικαταστάτη τόσο του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, όταν αποχώρησε από την Τούμπα, όσο και του Ραζβάν Λουτσέσκου, στις πρώτες «γκέλες» του Ρουμάνου τεχνικού στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Όχι ότι το όνομα του Σέρβου ακούγεται ακόμα στην Τούμπα, από τη στιγμή ειδικά που πλέον ο ΠΑΟΚ δείχνει να έχει βρει αγωνιστικά το δρόμο του, ωστόσο είναι ενδεικτικό του ότι ο  40χρονος προπονητής δε θέλει να κάνει βήμα πίσω στην καριέρα του, αλλά να συνεχίσει σε ομάδα με υψηλούς στόχους.

Συνεπώς, μοιάζει πολύ δύσκολο για τον Βλάνταν Ίβιτς σε αυτή τη φάση να αναλάβει μια ομάδα που δίνει μάχη για τη σωτηρία της στη Super League, χωρίς, ωστόσο, αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές με τη διοίκηση του Παναιτωλικού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags